Commercieel medewerker - IN- 'N OUTDOOR
Service

Vacatures

Zet jouw carrière in een nieuw daglicht! Check onze openstaande vacatures.

 

Commercieel medewerker binnendienst m/v:

Ben jij commercieel en administratief sterk, flexibel en heb je een vlotte babbel? Voel jij je thuis in een groeiende organisatie en heb je zin in een uitdagende baan, waarbij je onze klanten adviseert over hoogwaardige oplossingen op het gebied van o.a. terrasoverkappingen, binnen- en buitenzonwering? Dan ben jij dé collega die wij zoeken bij  IN- ’N OUTDOOR Tielemans in Eindhoven.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor een uitstekend advies vanuit onze showroom in Eindhoven, waardoor jij de klant overtuigt over te gaan tot opdracht. Samen met een team van specialisten zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag weer kunnen genieten van onze producten en diensten op het gebied van zonwering- en daglichtregulering. Je bent betrokken bij alle sales- en office activiteiten. Een zeer afwisselende baan waarbij je; ‘handen uit de mouwen steken’ als vanzelfsprekend ziet.

Om deze job goed uit te kunnen voeren zoeken wij een doener, iemand die initiatief durft te nemen en zelfstandig te werk gaat. Jij gaat zorgen voor actie bij IN- ’N OUTDOOR Tielemans. Je bent van nature een spontaan en enthousiast persoon die niet kan wachten om samen met ons de volgende groeistap te maken. Ervaring in de branche is niet noodzakelijk, we zien graag frisse en nieuwe ideeën tegemoet!

Wat zien we graag bij jou terug:

  • Je hebt tenminste een MBO diploma op zak en relevante werkervaring;
  • Je bent proactief en vind het leuk om met nieuwe ideeën te komen;
  • Daarnaast ben je creatief, leergierig en niet bang om initiatieven te nemen;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor de IN- ’N OUTDOOR groep vanuit onze vestiging in Eindhoven. IN- ’N OUTDOOR Tielemans is onderdeel van de IN- ’N OUTDOOR groep. Met 5 vestigingen in Noord Brabant een toonaangevende leverancier van exclusieve maatwerk raamdecoratie, (buiten)zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen. IN- ’N OUTDOOR heeft 50 medewerkers die dagelijks de uitdaging aangaan om de beste oplossing te bieden op het gebied van zonwering en raamdecoraties.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Naast een passend salaris bieden wij jou een uitstekende pensioenvoorziening
  • 25 vakantiedagen én aanvullend ADV dagen. (op basis van 38 uur)
  • (Door) Groeimogelijkheden door middel van cursussen of trainingen;
  • Een functie voor 38 uur per week;
  • Informele werksfeer met korte lijnen.


Is het een match?
Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature, aarzel niet en mail ons direct! Mailen kan naar mark@in-n-outdoor.nl

Wil je meer informatie, bel dan naar Mark van Son, Vestigingsmanager.

Hij is bereikbaar op: 040- 251 11 10