Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Verticale jaloezieën – Luxaflex®

Verticale jaloezieën Luxaflex

Verticale jaloezieën zorgen voor een subtiel lichtspel in je interieur. Door het draaien van de lamellen kun je zelf de lichtinval en privacy bepalen. De verticale jaloezieën van Luxaflex® laten het licht verspreid door en geven daardoor een prachtige, zachte uitstraling.

Wat zijn de voordelen van verticale jaloezieën?

Verticale lamellen kunnen in kleine stapjes worden versteld, zodat je de gewenste privacy en de lichtinval optimaal kunt regelen. Ook kunnen ze volledig worden ingetrokken, zodat ze minimale ruimte in beslag nemen terwijl je geniet van een onbelemmerd uitzicht. In gesloten stand beschermen de lamellen ook tegen schadelijke effecten van UV-licht op meubels en vloeren. Ook  bieden de gesloten jaloezieën extra isolatie, zodat je huis koel blijft in de zomer en warm in de koude winters.  
Heeft je raam een afwijkende vorm? Verticale jaloezieën van Luxaflex® kunnen speciaal op maat gemaakt worden voor schuine ramen, erkerramen en ramen op ongelijke hoogte.  

Verticale jaloezieën op maat

De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm en geven elk interieur een mooie, gestroomlijnde look. Alle verticale lamellen worden op maat gemaakt, zodat deze perfect in je huis passen. Ook qua bedieningssystemen heb je alle keuze: Luxaflex® biedt bijvoorbeeld de PowerView® Motorisation aan. Deze kun je bedienen met de Pebble® afstandsbediening of spraakbediening.
Waar je ook voor kiest, bij ons is het mogelijk!

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Verticale jaloezieën inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

In badkamers hebben jaloezieën te maken met een hoge luchtvochtigheid, condens en wellicht ook spatwater, daarom is het belangrijk dat ze vochtwerend zijn. Verder wil je in de badkamer ook gemakkelijk privacy kunnen creëren. Dit kan gemakkelijk met verticale jaloezieën, dankzij de gemakkelijke bediening kun je in een handomdraai de inkijk beperken. De Luxaflex® producten in aluminium, kunststof en 100% polyester zijn het beste geschikt voor badkamers. Wil je 100% zeker zijn? Kies dan voor stoffen die behandeld zijn met DustBlock®; de perfecte keuze voor je badkamer.

Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals je raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Luxaflex® Jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen door allereerst de lamellen te sluiten en vervolgens met een plumeau, zachtharige kwast of een zachte doek stof af te nemen. Ook kun je gebruik maken van een stofzuiger op de laagste stand. Eventueel kun je kun je de lamellen afnemen met een vochtige doek (niet warmer dan 30°C en met een niet-synthetisch wasmiddel).
Uiteraard kun je de jaloezieën ook grondig laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf die beschikt over een ultrasone reinigingstechniek.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Verticale jaloezieën bekijken?

Wil je verticale jaloezieën in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.