Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Van Steenoven Sun-Express
De zonweringspecialist in Dongen en regio

Van Steenoven Sun-Express Maatwerk zoals het bedoeld is

Als het gaat om inspireren en visualiseren is Van Steenoven Sun-Express met 800 m2 showroom een ware snoepwinkel als het gaat om mogelijkheden en oplossingen op het gebied van zonwering, raamdecoratie, overkappingen, buitenleven en meer.

Voor elke situatie is een passende oplossing op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitsstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen.

Bezoek onze showroom

Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar uitvoerig bekeken. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal worden hiermee op de voet gevolgd. In onze showroom kun je de laatste trends op het gebied van zonwering en raamdecoratie live ervaren. Kom langs en laat je inspireren!

Persoonlijke aandacht van onze specialisten

Ben je op zoek naar de ideale oplossing voor jouw zonweringsvraagstuk, maar twijfel je aan de juiste keuze? Bij IN- ‘N OUTDOOR hebben we heldere keuzes gemaakt in de selectie van merken. Door middel van een overzichtelijk gepresenteerd aanbod kunnen we voor jou de meest fraaie oplossing aanbieden. Onze zonweringsadviseurs luisteren graag naar jouw wensen en geven professioneel advies.

Neem een kijkje in onze showroom

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Unieke showroom

Gratis advies aan huis

Eigen monteurs