Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Horizontale jaloezieën – Luxaflex®

Horizontale jaloezieën van Luxaflex

Op zoek naar veelzijdige en stijlvolle raamdecoratie? Dan zijn horizontale jaloezieën perfect voor jou. Ze zijn er in veel soorten en maten, waardoor ze passen in elk interieur. Met horizontale jaloezieën voor je ramen creëer je een prettige sfeer in jouw huis.

Wat zijn de voordelen van horizontale jaloezieën?

Horizontale jaloezieën hebben veel voordelen, maar het grootste voordeel om voor horizontale lamellen te kiezen is toch wel de volledige controle die je krijgt over de lichtinval. Je kunt op ieder moment kiezen voor een andere stand van de lamellen, waarmee je de hoeveelheid licht bepaalt dat naar binnen schijnt. Zet de jaloezieën open voor veel natuurlijk licht in de kamer, of sluit ze juist om de ruimte intiemer te maken. Zo geven horizontale lamellen je ook nog de privacy die je zelf prettig vindt.

Horizontale jaloezieën op maat

Bij IN- ’N OUTDOOR verkopen we horizontale jaloezieën van het merk Luxaflex, geheel op maat gemaakt voor jouw huis. Kies jij voor houten jaloezieën? Of passen zwarte, aluminium jaloezieën juist beter in je interieur? De kleur en het materiaal van de horizontale jaloezie bepaalt de complete uitstraling. Waar je ook voor kiest, bij ons is het mogelijk!

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Showroom IN- 'N OUTDOOR

Bekijk Horizontale jaloezieën inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Ben je op zoek naar horizontale jaloezieën voor in je badkamer? Wij bieden diverse jaloezieën aan die geschikt zijn voor badkamers. In badkamers hebben jaloezieën te maken met een hoge luchtvochtigheid, condens en wellicht ook spatwater, daarom is het belangrijk dat ze vochtwerend zijn.
Verder wil je in de badkamer ook gemakkelijk privacy kunnen creëren. Dit kan gemakkelijk met horizontale jaloezieën, dankzij de gemakkelijke bediening kun je in een handomdraai de inkijk beperken.
Badkamers zijn vaak voorzien van draai- kiepramen. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan voor montage op draai kiepramen.

Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals je raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Luxaflex® Jaloezieën zijn gemakkelijk te reinigen door allereerst de lamellen te sluiten en vervolgens met een plumeau, zachtharige kwast of een zachte doek stof af te nemen. Ook kun je gebruik maken van een stofzuiger op de laagste stand. Eventueel kun je kun je de lamellen afnemen met een vochtige doek.

Let op: Wanneer de stalen bovenbak van de jaloezie niet goed droog is, bestaat de kans dat deze gaat roesten.
Uiteraard kun je de jaloezieën ook grondig laten reinigen door een professioneel reinigingsbedrijf, die beschikt over een ultrasone reinigingstechniek.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Horizontale jaloezieën bekijken?

Wil je horizontale jaloezieën in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.