Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Glaswanden

Wil je in het voorjaar en najaar langer van jouw terras kunnen genieten? Dan zijn onze glazen schuifwanden een aanrader. Je zit dan heerlijk buiten, zonder de wind maar mét alle zicht. De glazen schuifwanden zijn ook gemakkelijk open te schuiven wanneer het weer dit toelaat.

Wat zijn de voordelen van glazen wanden?

Het grootste voordeel van glazen schuifwanden plaatsen is toch wel de mogelijkheid je overkapping op elk gewenst moment af te sluiten, met het volledig behoud van uitzicht en daglicht. Je kunt optimaal genieten van het buitenleven, terwijl je toch heerlijk beschut zit. Wordt het te warm op je terras, dan kun je de wanden simpel openschuiven zodat de frisse wind naar binnen waait. 
Ook balkons of (half)ronde terrassen kunnen met deze glazen elementen voorzien worden. Het glas van de glazen schuifdeuren is van zeer hoge kwaliteit en beschikbaar in helder of getint glas. Dit gehard veiligheidsglas is zeer sterk en veilig.

Showroom - IN- 'N OUTDOOR

Glazen schuifwanden op maat

Er zijn veel mogelijkheden om je maatwerk glaswand geheel naar eigen smaak te maken. Om de glazen schuifwand compleet te maken kun je kiezen uit verschillende accessoires. Kies bijvoorbeeld voor deurgrepen en ‘meenemers’. Hiermee bedien je alle schuifdeuren met slechts één beweging. Ideaal voor extra gebruiksgemak en comfort. Bij IN- ’N OUTDOOR kun je alle kanten op!

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak. 

Bekijk glaswanden inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Wij bieden glazen schuifwanden van de merken Erhardt en Weinor.

Verwijder regelmatig vuilresten in het waterafvoerboorgat van het geleidingsprofiel, zodat regenwater daar niet blijft staan en kan weglopen. Reinig wanneer nodig de glazen wanden met een zachte doek en gangbare schoonmaakmiddelen voor glas.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Alle acryldoeken krijgen een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig en kost dit weinig tijd. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Glaswanden bekijken?

Wil je glaswanden zonwering in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.