Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Silhouette® Shades - Luxaflex®

Silhouette® Shades van Luxaflex®

Door de innovatieve constructie van de Luxaflex® Silhouette® Shades lijken de zachte stoffen lamellen te zweven tussen doorschijnend voile. De kenmerkende lamellen van de Silhouette® Shades kunnen subtiel kantelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid.

Wat zijn de voordelen van Silhouette® Shades?

Met de Silhouette® Shades kun je het binnenvallende licht in huis subtiel doseren en zelf de mate van privacy bepalen. Je kunt de dichte stoffen van Silhouette® Shades over elkaar heen laten lopen voor volledige verduistering, de dichte stof over de transparante stof laten lopen voor zacht licht of je kiest voor volledig lichtinval door de twee transparante stoffen over elkaar te laten vallen. Door de unieke, doekconstructie is er geen hinderlijk lijnenspel te zien, waardoor je optimaal kan genieten van een rustig zicht.

Daarnaast zorgen Silhouette® Shades voor een betere akoestiek van de ruimte, zodat jij een rustige ruimte hebt waar je je kunt ontspannen.

Silhouette® Shades op maat

Onze Luxaflex® Silhouette Shades worden altijd op maat gemaakt waardoor jouw raamdecoratie perfect in het raamkozijn past. Behalve de lamelbreedte kun je ook kiezen voor je favoriete stof en kleur.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Silhouette® shades inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer komen ze goed tot hun recht. Je geniet van het binnenkomende zonlicht terwijl de Shades de felste zonnestralen voor je filtert. Zet de lamellen in de gewenste stand en je hebt de privacy en lichtinval waar je op dat moment naar verlangt.

Als je jonge kinderen hebt is het fijn dat alles in je huis kindvriendelijk is. Luxaflex® Silhouette Shades hebben verschillende bedieningen waaruit je kunt kiezen, zodat je zeker weet dat jouw kleintje veilig kan spelen. Of kies voor onze smart home bediening PowerView Automation.  

Regelmatig afstoffen met een plumeau of met een stofzuiger op een lage stand is in de meeste gevallen voldoende om de Silhouette Shades schoon te houden.
Grove vlekken kunnen verwijderd worden door het gordijn onder te dompelen in een bad met een mild (niet synthetisch) schoonmaakmiddel. Let op: laat de bovenbak niet nat worden!
Vervolgens kun je ze met water uitspoelen en in volledig neergelaten stand met de lamellen gesloten laten drogen.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Silhouette® shades bekijken?

Wil je silhouette® shades in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.