Bestosol / Hersmis Tilburg - Zonweringspecialist - IN- 'N OUTDOOR
Service

De zonweringspecialist in Tilburg en regio

IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg is uitgegroeid tot het bekendste zonweringsbedrijf in de regio. Een plek waar kwaliteit en service door de aderen stroomt en een persoonlijke benadering en vakkennis hoog in het vaandel staan. Het is ook een plek waar elke dag hard gewerkt wordt door een hecht team van verkopers en monteurs. Alles om ervoor te zorgen dat bewoners en medewerkers kunnen genieten van een optimale leef- en werkomgeving.

Een nieuwe naam. Dezelfde service en kwaliteit. IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg mag zich met trots het oudste en bekendste zonweringbedrijf van de regio noemen. Met een totaalassortiment aan zonweringproducten voor binnen en buiten, is er altijd wel een product dat past bij de stijl en uitstraling van de woning. Met als resultaat een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat.

De vakkundige en enthousiaste zonweringspecialisten staan klaar in de showroom om de producten op zonweringgebied persoonlijk toe te lichten en te demonstreren. Luxaflex, Unilux, Verosol en Verano zijn enkele merken uit het ruime assortiment zonweringproducten voor het terras, woning of kantoor. Maatwerk is de standaard binnen IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg.

Onze producten

Service IN- 'N OUTDOOR Bestosol Tilburg

De service is ongeëvenaard en is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring, kwaliteitsproducten en persoonlijke aanpak. Het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en samengesteld met alleen de beste merken op het gebied van raamdecoratie en zonwering, voor binnen en buitenshuis. Denken is oplossingen staat centraal. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos, waarin advies en begeleiding vanuit het vakkundige team sturing kan geven in het maken van de juiste keuze.

Nergens anders is de service zo uitgebreid en volledig. Van advies tot aankoop en van nazorg tot reparaties, alle facetten van het proces zijn gewaarborgd. De jarenlange garantie op de producten is een logische aanvulling op deze manier van serviceverlening. Kom vrijblijvend kennismaken met het team en de zonweringproducten in de showroom in Tilburg, de koffie en thee staat klaar.

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.