Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Houten jaloezieën – Luxaflex®

Houten jaloezieën – Luxaflex®

Houten jaloezieën zijn de perfecte raamdecoratie voor ieder huis. Onze Luxaflex collectie houten jaloezieën biedt vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Je kunt ieder raam geheel in eigen stijl een metamorfose geven.

Wat zijn de voordelen van houten jaloezieën?

Het grote voordeel van houten jaloezieën tegenover andere materialen is de warmte en sfeer die ze aanbrengen in huis. Wanneer je de lamellen halfopen zet, komt er een mooi, gefilterd licht naar binnen. In de woonkamer staat dat uitnodigend en stijlvol, terwijl houten jaloezieën in de slaapkamer zorgen voor prettig wakker worden in zacht licht. Dankzij de veelzijdigheid van houten jaloezieën, denk aan de kleur, houtsoort en structuur, passen ze perfect in ieder interieur. Of het nu gaat om een klassieke, moderne of landelijke stijl: onze houten jaloezieën maken het plaatje compleet.

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën zijn geschikt voor ieder raam. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein het raam is. De houten jaloezieën worden volledig op maat gemaakt, zodat ze precies passend zijn voor elk raam in jouw huis.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Showroom IN- 'N OUTDOOR

Bekijk Houten jaloezieën inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Houten jaloezieën zijn zeker toepasbaar in badkamers. Wel is het van belang dat de ruimte goed geventileerd wordt en dat de houten lamellen niet in direct contact komen met spatwater.

Veilige producten voor huizen met kleuters en jonge kinderen vormen een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Onze raambekleding voldoet daarom aan de vereisten volgens de Europese norm.

Houten jaloezieën zijn makkelijk schoon te houden. Stof verwijder je eenvoudig met een plumeau of met een zacht mondstukje op je stofzuiger. Eventuele hardnekkige vlekken kun je met een (licht) vochtig doekje en een emmertje met lauwwarm water verwijderen. We raden wel het gebruik van wasmiddel af, omdat je dan de jaloezieën kunt beschadigen.
De houten jaloezieën mogen tijdens het reinigen vochtig, maar niet nat worden, want dan bestaat de kans dat de lamellen kromtrekken. We raden daarom aan om de houten jaloezieën na het schoonmaken goed met een zachte en droge doek af te nemen.

Houten jaloezieën in het echt zien?

Wil je Houten jaloezieën in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.