Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Shutters – Luxaflex

Ben je op zoek naar sfeer en elegantie in je interieur? Dan zijn shutters de ideale raamdecoratie voor jou. De prachtige Luxaflex® shutters worden geheel op maat gemaakt en verfraaien ieder raam en interieur. 

Wat zijn de voordelen van shutters?

Mocht je behoefte hebben aan privacy of zonwering, dan is dit eenvoudig te creëren met deze binnenluiken. Door de verstelbare horizontale lamellen kun je de hoeveelheid zonlicht zodanig regelen dat het mooi naar binnen valt, zonder hinderlijke schittering. Ook kun je de shutters volledig openzetten voor een vrij uitzicht.
Luxaflex® Shutters zijn verkrijgbaar in een brede collectie standaardkleuren, maar kunnen ook gemaakt worden in alle RAL-kleuren. Zo vind je altijd de perfecte match met jouw interieur!

Showroom IN-'N OUTDOOR

Shutters op maat

Luxaflex® shutters op maat zijn geschikt voor bijna ieder raamtype. Zo zijn ze geschikt voor kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede ramen en speciale vormen.
Alle shutters kunnen zowel in als op het kozijn geplaatst worden en er is keuze uit verschillende lamelbreedtes, kleuren en materialen.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Luxaflex shutters inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Zeker, kies voor de Luxaflex® Elements shutters. Deze zijn volledig gemaakt van ABS kunststof en hierdoor spatwaterproof. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer!

Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid). De shutter bedieningssystemen tuimelslang en Easy Tilt zijn zeer kindvriendelijk. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Luxaflex® shutters zijn gemakkelijk te reinigen door allereerst de lamellen te sluiten en vervolgens met een plumeau, zachtharige kwast of een zachte doek stof af te nemen. Eventueel kun je kun je de lamellen afnemen met een lichtvochtige doek.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Shutters op maat – Luxaflex bekijken?

Wil je shutters in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.