Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Maatwerk zonwering
voor huis en kantoor

Zonwering voor buiten

Bent u op zoek naar een zonwering voor buiten dat aansluit bij jouw wensen? Dan bent u bij IN-’N OUTDOOR op het goede adres. Hoe heerlijk de zon ook is, soms kan hij heel vervelend zijn. Net die streep op jouw computerscherm, de warmte die in jouw woonkamer blijft hangen of de doorschemering van het felle licht kunnen storend zijn. Naast dat de zonwering effectief moet zijn, moet deze ook aansluiten op jouw woonstijl. Dat is ook de reden dat wij verschillende soorten zonwering aanbieden zoals:

Showroom IN- 'N OUTDOOR

Welke zonwering voor buiten past het best bij mij?

Zonwering brengt vele voordelen met zich mee. Zo blijft het langer koel in jouw woonkamer en hoeft de airconditioning of de ventilator minder vaak aan. Dit scheelt ook weer in de elektriciteitskosten. Daarnaast geven bepaalde zonweringen voor buiten ook een gevoel van privacy. Screens en rolluiken kunnen jouw gehele raam weren voor de zon en voor mensen van buitenaf. Waar u bij een rolluik zelf ook niet naar buiten kunt kijken, kunt u dit bij screens wel. Met de screens verliest u geen uitzicht, maar wint u privacy.

Markiezen en zonneschermen weren de warme zonnestralen van buiten. Daarnaast geeft het jouw woning een bepaalde uitstraling. Markiezen brengen je terug in de vroegere tijd. Waar de rolluiken redelijk nieuw zijn, bestaan de markiezen al gauw meer dan 100 jaar. Het is dan ook niet zo gek dat mensen bij het zien van een markies vaak aan vroeger denken.

Met een markies als zonwering voor buiten geeft je jouw huis een ouderwetse en charmante uitstraling.

Naast de verschillende typen kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren en maten. Zo verzorgen wij de zonwering die bij je past.

Vraag offerte aan

Online en offline research naar het beste product die aansluit op je persoonlijke wensen. Zelf of samen oriënteren richting de juiste zonwering voor binnen of buiten. Alles is mogelijk.”

Zonwering voor buiten op maat door onze specialisten

Al jarenlang houdt IN- ´N OUTDOOR zich bezig met alles rondom fijn wonen. Als adviseur, maar dus ook als producent van onder andere zonwering voor buiten. Onze specialisten snappen dat u zo’n grote aankoop met bepaalde zekerheid en een gevoel van vertrouwen wil verwezenlijken. Daarom staan de specialisten met een goed hart en vol kennis graag voor u klaar. Zij begrijpen het als u geen genoegen neemt met de basis en de buitenzonwering graag zelf samenstelt. Van de kleur tot de maat en van de eerste wens tot het installeren. Onze specialisten helpen u graag bij iedere keus.

Showroom IN- 'N OUTDOOR

Zonwering voor buiten van IN- ´N OUTDOOR

IN- ´N OUTDOOR is gegroeid tot een grote speler in de markt. Ondanks dat willen wij het contact met onze klant persoonlijk houden. Bent u nog niet zeker van het type zonwering dat u wil? Wil u weten hoe u de zonwering schoonmaakt? Of wil u onze zonweringen graag in het echt bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze vijf showrooms. Naast zonweringen voor buiten hebben wij nog veel meer voor jouw woning. Wellicht kunnen wij u daar ook bij helpen.

Mocht u vooraf nog vragen hebben, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen of maak gelijk een afspraak!

Hopelijk tot snel!

Wat zeggen onze klanten over ons?

“Afspraken worden zeer goed nagekomen en de geleverde producten zijn van goede kwaliteit.”

- Jan

“Kwalitatief materiaal. Komen afspraken keurig na. Ik ben zeer tevreden over IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg.”

- Eric

“Mijn zonnescherm bleef op een kier staan. Kosteloos nieuw doek en nieuwe motor. Service!”

- Babs

“Geweldige zaak voor de mooiste rolluiken en zonweringen,altijd topkwaliteit en prima service ,heel betaalbaar en ruime keus.”

- Familie de Boer