Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Kvadrat Plisségordijnen

Kvadrat Shade heeft een grote collectie plisségordijnen met diverse plooibreedtes. Zo is er voor bijna elk formaat raam wel een plisségordijn. Ook voor ramen met speciale vormen heeft Kvadrat Shade een oplossing.

Wat zijn de voordelen van Kvadrat?

Je wilt aangenaam wonen, of het nu zomer of winter is. Op warme dagen moet het binnen heerlijk koel zijn en op de koude dagen juist lekker warm. Bovendien wil je overdag graag blijven genieten van het uitzicht, ook wanneer je binnenzonwering naar beneden is. Daarom is de binnenzonwering van Kvadrat Shade de juiste keuze voor jou.

Het geheim van onze duurzame raambekleding is het unieke gemetalliseerde textiel dat zorgt voor warmtewering, isolatie en een sfeervolle ambiance.

Geen hinderlijke schittering – een uitstekend zicht op je scherm

Duurzaam – verminderde CO2-uitstoot

Goede isolatie – de gemetalliseerde stoffen houden warmte binnen

Koel tijdens hete zomers – het doek reflecteert warmte, waardoor het binnen koel blijft

Kvadrat plisségordijnen, op maat gemaakt voor elk soort raam!

Kvadrat Shade beschikt over een ruim assortiment plissés. Afhankelijk van je wensen, kies je een plisséproduct met een transparant, semi-transparant, ondoorzichtig of verduisterend doek. Voor extra bedieningsgemak zijn er ook gemotoriseerde plissés verkrijgbaar. Plisségordijnen van Kvadrat Shade zijn elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar.

Type Kvadrat plisségordijnen

25 mm plissé

Kvadrat Shade beschikt over een ruim assortiment plissés. Afhankelijk van je wensen, kies je een plisséproduct met een transparant, semi-transparant, ondoorzichtig of verduisterend doek. Voor extra bedieningsgemak zijn er ook gemotoriseerde plissés verkrijgbaar. Plisségordijnen van Kvadrat Shade zijn elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar.

32 mm plissé

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met onze veelzijdige collectie plisségordijnen. Het 32 mm brede geplooide textiel voegt niet alleen elegantie toe aan je interieur, maar biedt ook talloze voordelen voor jouw dagelijkse comfort.

45 mm plissé

Onze honeycomb collectie geeft je interieur een verfijnde ambiance. Het 45 mm brede geplooide textiel voegt niet alleen elegantie toe aan je interieur, maar biedt ook talloze voordelen voor jouw dagelijkse comfort. Dankzij de speciale celstructuur van het textiel blijft de warmte in de winter binnen en houd je je interieur koeler in de zomer.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Zonnestralen worden pas warmte als ze geabsorbeerd worden. Kvadrat Shade textielen met een ultradun laagje aluminium zijn sterk reflecterend, waardoor tot 85% van de zonnestraling niet kan binnendringen en direct terug naar buiten wordt gereflecteerd. Dit maakt Kvadrat Shade ideaal als binnenzonwering en kan bij juist gebruik net zo effectief zijn als buitenzonwering.

Binnenzonwering is aanzienlijk voordeliger dan buitenzonwering. Je bespaart op aanschaf, installatie en onderhoudskosten. Een ander groot pluspunt is de weersbestendigheid. Binnenzonwering kan het hele jaar door worden gebruikt, ongeacht de weersomstandigheden. Tot slot biedt onze gemetalliseerde binnenzonwering ook isolatie-voordelen die je met buitenzonwering niet hebt. Zo zorgen je rolgordijnen voor extra comfort, zowel in de zomer als in de winter en dragen ze zelfs bij aan een lagere energierekening!

Ter voorkoming van grondige vervuiling kun je de gordijnen regelmatig afstoffen met een plumeau of met een stofzuiger op een lage stand. Bij vlekken is het advies deze zo snel mogelijk met een zachte spons en lauwwarm water met eventueel een niet-synthetisch wasmiddel af te nemen.

Let op: Duette- en Plissé-stoffen welke zijn voorzien van een gemetalliseerde achterzijde of binnenkant niet met water af nemen.  Hierdoor kan de gemetalliseerde laag aangetast kan worden.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Kvadrat Plissé shades bekijken?

Wil je Kvadrat plissé shades in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.