Over ons - IN- 'N OUTDOOR
Service

Over IN- 'N OUTDOOR

Bij IN- ‘N OUTDOOR vindt u werkelijk alles voor behaaglijk wonen, zowel binnen als buiten.
IN- ‘N OUTDOOR is onafhankelijk adviseur, leverancier en zelfs producent van raamdecoratie en zonweringsproducten. Ons assortiment is breed en veelzijdig. Wij zeggen zelf: alles van laag tot hoog! Denk hierbij aan raamdecoratie, zonneschermen, pergola zonwering, screens, markiezen, rolluiken, horren of overkappingen in allerlei stijlen en kleuren. Maar ook deuren: om de uitstraling van een woning of pand te complementeren helpen wij ook aan passende (garage)deuren. We houden ervan als alles tot in de puntjes klopt en ‘af’ is. De grens ligt bij uw dromen: een geheel eigen ontwerp pakken we met beide handen.

De grens ligt bij uw dromen: een geheel eigen ontwerp pakken we met beide handen.

Betrouwbaar en dichtbij

IN- ‘N OUTDOOR is inmiddels gegroeid tot een grote, stabiele speler in de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring en know-how zijn we een betrouwbare partner geworden waar u met een gerust hart uw wensen kunt neerleggen. Ondanks de omvang van ons bedrijf willen wij toch graag dichtbij onze klanten zijn en feeling houden met de consument. IN- ‘N OUTDOOR heeft daarom vijf vestigingen in Brabant. Er is dus altijd een showroom in de buurt! Onze gespecialiseerde vakmensen staat daar iedere dag voor u klaar.

Een dergelijke investering doe je liever niet een online. Bovendien: een zonwering, raamdecoratie of terrasoverkapping wil je op zijn minst zien, voelen en ervaren. We zien daar het belang van in en hebben daarom ook alles in onze showroom tentoongesteld. Loop eens rustig met een specialist over de verschillende terrassen en doe inspiratie op voor uw eigen woning. De trends en ontwikkelingen volgen wij op de voet en laten wij graag zien. Wij willen er zeker van zijn dat u een juiste keuze maakt, eentje waar u jaren van kunt genieten. Daarom nemen wij de tijd voor een goed advies en blijven u helpen, tot en met de installatie. Eventuele nazorg is voor ons vanzelfsprekend.

Wat zeggen onze klanten over ons?

“Afspraken worden zeer goed nagekomen en de geleverde producten zijn van goede kwaliteit.”

- Jan

“Goed advies, snelle service bij problemen komt men nagenoeg onmiddellijk.”

- Els & Rob

“Ik ben super tevreden over de manier waarop mijn rolluiken zijn geplaatst.”

- Mevr. van Groezen

“Hun producten zijn van hoge kwaliteit en zij geven daar goede adviezen over.”

- Randy

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.