Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Over IN- 'N OUTDOOR

Iedereen verdient een thuis. Een plek om je te ontspannen, jezelf te zijn en geborgenheid te voelen. Een veilige plek waar je graag met familie en vrienden verblijft. Een plek waar je de weg kent en waar alle nodige voorzieningen aanwezig zijn.

Voor iedereen ziet deze plek er net even anders uit. We hebben immers niet allemaal precies dezelfde wensen en ideeën over wat een ‘thuis’ voor ons betekent. Maar voor ons allemaal geldt dat we op een plek willen wonen waar we ons thuis voelen.

Een thuis om van het leven een positief verhaal te kunnen maken. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. IN- ’N OUTDOOR helpt consumenten met het optimaliseren van leef- en wooncomfort binnen -en buitenshuis. Al onze inspanningen zijn gericht op het creëren van een betere leefomgeving.

Voor elke situatie is een passende oplossing op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitsstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen.

Bezoek onze showroom

Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar uitvoerig bekeken. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal worden hiermee op de voet gevolgd. In onze showroom kun je de laatste trends op het gebied van zonwering en raamdecoratie live ervaren. Kom langs en laat je inspireren!

Persoonlijke aandacht van onze specialisten

Ben je op zoek naar de ideale oplossing voor jouw zonweringsvraagstuk, maar twijfel je aan de juiste keuze? Bij IN- ‘N OUTDOOR hebben we heldere keuzes gemaakt in de selectie van merken. Door middel van een overzichtelijk gepresenteerd aanbod kunnen we voor jou de meest fraaie oplossing aanbieden. Onze zonweringsadviseurs luisteren graag naar jouw wensen en geven professioneel advies.

Wat zeggen onze klanten over ons?

“Afspraken worden zeer goed nagekomen en de geleverde producten zijn van goede kwaliteit.”

- Jan

“Goed advies, snelle service bij problemen komt men nagenoeg onmiddellijk.”

- Els & Rob

“Ik ben super tevreden over de manier waarop mijn rolluiken zijn geplaatst.”

- Mevr. van Groezen

“Hun producten zijn van hoge kwaliteit en zij geven daar goede adviezen over.”

- Randy

Wil je meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.