Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Vacatures

Zet jouw carrière in een nieuw daglicht! Check onze openstaande vacatures.

 

Monteur buitendienst IN- ’N OUTDOOR Bestosol (38 uur)

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode ga je als IN- ’N OUTDOOR specialist aan de slag met het installeren van o.a. maatwerk terrasoverkappingen, zonwering en raamdecoraties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende technische hoogstandjes.

Deze vaardigheden passen bij jou:

Je hebt oog voor detail, technisch inzicht en werkt nauwkeurig. Je hebt minimaal een B rijbewijs. Door jouw flexibele instelling kunnen we een optimale dienstverlening blijven garanderen naar onze klanten.   Heb je relevante werkervaring, dan heb je een voorsprong. Ben je een echte aanpakker en wil je graag een afwisselend vak in de techniek leren? IN- ’N OUTDOOR heeft voor jou een intern scholingsprogramma waardoor jij jezelf kan ontwikkelen tot vakspecialist.

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor de IN- ’N OUTDOOR groep voor onze vestiging in Tilburg. IN- ’N OUTDOOR Bestosol is onderdeel van de IN- ’N OUTDOOR groep. Met 5 vestigingen in Noord Brabant een toonaangevende leverancier van exclusieve maatwerk raamdecoratie, zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen. IN- ’N OUTDOOR heeft ca. 50 medewerkers die dagelijks de uitdaging aangaan om de beste oplossing te bieden op het gebied van zonwering en raamdecoraties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een team van specialisten. Je werkt met de beste gereedschappen en verplaatst jezelf in een representatieve bedrijfswagen.   Vanzelfsprekend bieden we jou voldoende ruimte voor training, opleiding en begeleiding waardoor jij kunt uitgroeien tot specialist in je vakgebied. Naast een keurig salaris bieden wij een uitstekende pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen én aanvullend ADV dagen. Je werkt volgens de CAO metaal en techniek.   Op tijd ontspannen doen we bij IN- ’N OUTDOOR uiteraard ook. Naast de jaarlijkse socials hebben we een ontspanningsruimte ingericht voor een potje darts, tafeltennis, tafelvoetbal en de vrijdagmiddag borrel.

Ben je enthousiast geworden?

Dan kun je direct solliciteren door een e-mail met je cv en motivatie te sturen naar Bram Raaijmakers: bram@in-n-outdoor.nl   Omdat wij graag zelf onze kandidaten werven, wordt acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld. Dank voor je begrip!