Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Twist® Rolgordijnen - Luxaflex®

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex®

Twist® rolgordijnen van Luxaflex® zijn duo rolgordijnen waarmee je de sfeer en lichtinval naar eigen wens aanpast. Vaak is de ene stoflaag transparant zodat je zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy kunt bepalen. Met eenvoudige bediening en op maat gemaakt voor elk raam.

Wat zijn de voordelen van Twist® rolgordijnen?

Het grote voordeel van Twist® rolgordijnen ten opzicht van normale rolgordijnen is dat je ze in drie standen kunt zetten: de open, halfopen en dichte stand. Hierdoor kun je de lichtinval nog beter controleren en het geeft de kamer direct een luxere uitstraling. Ga je voor duo rolgordijnen met een verduisterende stof? Dan ben je direct voorzien van een goede zonwering en isolatie in je huis. In de zomermaanden zet je de Twist® rolgordijnen in de dichte stand om de hitte buitenshuis te houden. In de winter kun je bij zonlicht de rolgordijnen open zetten voor extra warmte.

Twist® rolgordijnen op maat

Dankzij de vele mogelijkheden, zoals kleuren, patronen en stofsoorten kun je met duo rolgordijnen alle kanten op. Zo passen ze gemakkelijk in ieder interieur. Natuurlijk worden de Twist® rolgordijnen geheel op maat gemaakt voor ieder raam. Ook qua bediening zijn er meerdere opties: zo is er bijvoorbeeld de Luxaflex® PowerView® Automation. Een draadloos systeem waarmee je alle Luxaflex® raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, wandbediening of met de PowerView® App. Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak
twist rolgordijnen luxaflex

Bekijk Twist® Rolgordijnen inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Luxaflex® rolgordijnen die met de speciale Luxaflex Dustblock coating behandeld zijn, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en kunnen ze ook worden toegepast in badkamers en keukens.
Met de Twist duo rolgordijnen bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy. Zo kun je ze over elkaar schuiven, zodat je voldoende privacy hebt en er niemand naar binnen kan kijken.  

Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals je raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Regelmatig afstoffen met een plumeau of schoonzuigen met een stofzuiger op een lage stand is in de meeste gevallen voldoende om de producten schoon te houden. Eventueel mag ook een licht vochtige doek gebruikt worden voor het reinigen van de producten, maar wij raden af om het product helemaal nat te maken.
De producten mogen niet gestreken worden!

Dit advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Twist® rolgordijnen bekijken?

Wil je twist® rolgordijnen in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.