Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

IN- 'N OUTDOOR - Somfy Expert

Somfy Expert

Als gecertificeerd Somfy Expert verzorgt IN- ‘N OUTDOOR de complete huisautomatisering. Binnen korte tijd verandert jouw huis in een persoonlijke omgeving die met jou meegroeit. Het systeem is veilig en eenvoudig en reageert intelligent op jouw manier van leven, terwijl het welzijn en de veiligheid van jou en jouw dierbaren wordt gewaarborgd met slechts één druk op de knop.

 
Video afspelen

Somfy Smart Home

Om het systeem te gebruiken, installeert IN- ‘N OUTDOOR een TaHoma Switch in jouw woning.

Deze box fungeert als het “commandocentrum” van waaruit jij al jouw wensen en eisen programmeert en uitstuurt, waardoor alles in jouw huis met elkaar communiceert.

Bovendien zijn de apparaten extreem veilig en voldoen ze aan de hoogste eisen, waardoor ze beschermd zijn tegen hackers en ongewenste indringers op afstand blijven.

Onze gecertificeerde Somfy installateurs helpen jou graag bij het maken van de juiste productkeuzes en kunnen, indien gewenst, het volledige installatieproces bij jou thuis verzorgen.

Wat zijn de voordelen van somfy?

Somfy is een gerenommeerde fabrikant van slimme huisautomatiseringssystemen, met name op het gebied van motoren en besturingen voor zonwering, rolluiken en garagedeuren. Hieronder staan tien voordelen van Somfy producten:

1. Energiebesparing: Somfy producten helpen bij het verminderen van energiekosten door de automatische aanpassing van zonwering en rolluiken, waardoor de temperatuur in huis wordt geregeld.

2. Verhoogd comfort: Met Somfy producten kan de gebruiker op afstand zijn huis bedienen en instellen, waardoor het comfort in huis toeneemt.

3. Betrouwbaarheid: Somfy producten staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. De motoren en besturingen zijn ontworpen om jarenlang probleemloos te werken.

4. Veiligheid: Somfy producten bieden extra beveiliging voor uw huis, door de mogelijkheid om rolluiken en garagedeuren op afstand te bedienen.

5. Eenvoudige installatie: Somfy producten zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen ingewikkelde bekabeling.

6. Gebruiksgemak: Somfy producten zijn gemakkelijk te bedienen, zowel via een app als via een fysieke afstandsbediening.

7. Stille werking: Somfy producten werken bijna geruisloos, wat zorgt voor een rustige en aangename woonomgeving.

8. Flexibiliteit: Somfy producten zijn ontworpen om te passen bij verschillende soorten zonwering en rolluiken, waardoor ze geschikt zijn voor bijna elke situatie.

9. Modern design: Somfy producten zijn ontworpen om esthetisch aantrekkelijk te zijn, waardoor ze passen bij verschillende soorten huizen en interieurs.

10. Toekomstbestendig: Somfy producten worden voortdurend bijgewerkt en verbeterd, waardoor ze voldoen aan de nieuwste trends en technologieën in huisautomatisering.

Slimme raamdecoratie

Door te kiezen voor gemotoriseerde elektrische jaloezieën zet je de eerste stap naar meer comfort en gemak in huis. Met een simpele verbinding worden de licht- en warmteniveaus automatisch geoptimaliseerd, zonder dat je er zelf nog over hoeft na te denken. Upgrade je rolgordijnen naar slimme elektrische versies en geniet van het extra comfort dat Somfy te bieden heeft.

 

TaHoma® is jouw ‘commandocentrum’ van waaruit je je huis programmeert en bestuurt. Het is eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. TaHoma® voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is beschermd tegen hackers, zodat ongewenste indringers altijd op afstand worden gehouden.

 

 

Persoonlijk advies over Somfy?

Wil je Somfy in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.