Ontdek hier onze Speciale Productacties tijdens de Bourgondische buitenweken en maak kans op een ballonvaart t.w.v. € 205,- p.p.

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Horren

Laat frisse lucht binnen, terwijl je insecten en pollen buiten houdt. Dit doe je met onze op maat gemaakte horren, die zo perfect op je deur of raam passen dat er geen kiertjes of openingen kunnen ontstaan. Zo kun je toch optimaal genieten van de buitenlucht!

Wat zijn de voordelen van horren?

Slaap je graag met het raam open, zodat je kunt ventileren? Dan is het wel zo prettig als muggen en andere insecten buiten blijven, zodat jij ongestoord kunt slapen. Ook voor mensen met hooikoorts zijn horren een uitkomst. Dankzij onze goed sluitende horren blijven pollen buiten, zodat je geen last hebt van deze vervelende allergie.
De horren zijn toepasbaar op verschillende soorten ramen en deuren, denk aan dakramen, kiepramen, buitendeuren en schuifpuien. Daarnaast heb je de keuze uit rolhorren, vaste horren of plissé horren.

Vraag offerte aan

Horren op maat

Laat je inspireren door onze verschillende hordeuren en horren voor ramen. Onze horren op maat zijn duurzaam, tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Zo zijn ze, naast de populaire kleur wit en vier standaard profielkleuren, ook verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Hierdoor passen horren altijd bij jouw interieurstijl en kozijnkleur.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

SHOWROOM IN- 'N OUTDOOR

Bekijk horren inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Wij bieden hordeuren en -ramen van de volgende merken: Unilux en Luxaflex. Beiden bieden een zeer breed assortiment, zodat er voor jouw altijd voldoende te kiezen is.

Je ziet het misschien niet direct, maar er kan veel stof en vuil aan horren blijven kleven. Pak ze tijdens de lenteschoonmaak dus zeker mee! Volg de volgende stappen om dit op de juiste manier te doen:
1. Zorg dat de ramen en deuren waar de horren voor zitten goed open staan.

  1. Bij een plisséhor of een rolhor verwijder je eerst stof en vuil uit de randen en het stuk waar de hor over of langs schuift. Dit kan voorzichtig met de stofzuiger, maar kan ook met een doekje met lauw water.
  2. De volgende stap is de hor zelf. Er zijn meerdere manieren om vuil uit een hor te halen. Je kunt kiezen voor de stofzuiger, maar gebruik dan wel een speciaal opzetstuk met borsteltje en zet de zuigkracht wat zachter. Beweeg de stofzuiger van boven naar beneden om alles goed op te zuigen.
    Heb je inzethorren voor de ramen? Dan kun je deze gemakkelijk losmaken en onder de douche of in bad schoonmaken. Pak de douchekop, spoel de horren voorzichtig af met lauw water en haal er een doekje langs om ze te drogen.
  3. Voelt de hor nog steeds wat plakkerig aan? Pak dan een zachte borstel, maak deze een beetje nat en ga zachtjes over de hor heen en weer. Let op: zet niet te veel druk! Ook is het belangrijk om het gebruik van schoonmaakmiddel of zeep te vermijden. Dit is lastig van de hor te verwijderen en kan het gaas zelfs verkleuren of beschadigen.
  4. Laat tenslotte alles goed drogen voordat je de ramen en deuren weer dichtdoet.

Horren bekijken?

Wil je horren in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.