Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Gordijnen van Luxaflex

Gordijnen geven elke kamer een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien bevordert deze raambekleding de akoestiek in huis. De zorgvuldig samengestelde stoffen maken een designstatement in ieder huis; van klassieke en rustgevende neutrale tinten tot pluche velvets.

Wat zijn de voordelen van gordijnen?

Gordijnen houden natuurlijk het licht tegen; de ene gordijnstof meer dan de ander. Heb je een gordijnstof die niet van nature verduisterend is en wil je dit wel, kan dit met een voering gemakkelijk bereikt worden.
Gordijnen dempen het geluid en hebben een positief effect op de akoestiek in een ruimte. Ook isoleren (gevoerde) gordijnen goed. Ze zorgen ervoor dat de warmte in de winter comfortabel binnen blijft en houden het huis in de zomer juist lekker koel.
Je kunt de Luxaflex® gordijnen mooi combineren met andere producten. De nieuwste trend op het gebied van raambekleding is layering, oftewel het combineren van jaloezieën en gordijnen in een gelaagde stijl. Deze interieurtrend is populair, omdat het combineren van de twee soorten raambekleding rust en warmte, maar ook extra diepte en dimensie toevoegt aan een ruimte.

Showroom IN- 'N OUTDOOR

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat gemaakt verzekeren jou van het juiste, persoonlijke accent in je woning. De Luxaflex® collectie biedt je de keuze uit 135 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen van hoge kwaliteit. Er zijn allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk, van diepe kleuren in stevige materialen tot linnentinten in zachte stoffen. Van verduisterend tot transparant en in verschillende plooivariaties.
Luxaflex® gordijnen worden geleverd met PowerView® Automation: een draadloos smarthome-systeem waarmee je alle raambekleding bedient via een Pebble®, spraakbesturing of gebruiksvriendelijke app.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Luxaflex gordijnen inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Voor de badkamer kun je een gordijn kiezen die met de speciale Luxaflex® Dustblock coating is behandeld. Dankzij deze coating zijn de gordijnen vocht- en vuilafstotend, antistatisch en kun je ze zeer eenvoudig reinigen. Wel is het van belang dat de ruimte goed geventileerd wordt en dat de gordijnen niet in direct contact komen met spatwater.

Wij beschouwen kindveiligheid als één van onze hoogste prioriteiten. Dit vormt dan ook een integraal onderdeel van het ontwerpproces bij Luxaflex®. Zo worden alle Luxaflex® gordijnen geleverd met PowerView® Automation: een draadloos smarthome-systeem.
Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Het gordijn is eenvoudig los te halen om te reinigen. Het wasvoorschrift dient nauwkeurig te worden opgevolgd. Te warm wassen of strijken kan de stof ongunstig beïnvloeden, daarom kunnen wij hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen. De algemene krimptolerantie voor stoffen is 1-3%, afhankelijk van de doeksoort.

Gordijnen bekijken?

Wil je gordijnen in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.