Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Pergola zonwering

Pergola zonwering kunnen grote vlakken moeiteloos overschaduwen. De constructie wordt ondersteund door staanders en naar voren gebracht door middel van de voorlijst die in gesloten toestand volledig in een cassette verdwijnt. Bij het naar voren schuiven gaat het zonwering doek over geleiders via een ingebouwd gasveersysteem. Met een pergola zonwering creëer je een gezellig zitgedeelte op het terras waar je ook tijdens de nazomer avonden nog heerlijk kunt vertoeven.

Wat zijn de voordelen van een pergola?

De pergola zonwering is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij een grote breedte gecombineerd kan worden met een extra grote uitval. Vanaf een bepaalde oppervlakte hebben knikarmschermen hun grens bereikt, maar de pergola zonwering is juist ideaal in te zetten om grote oppervlakten te overschaduwen. Het doek is gemaakt van duurzaam acryl geweven materiaal. Daarbij zijn deze doeken vochtbestendig, vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Indien de pergola zonwering in een hellingshoek van 15 graden of meer wordt gemonteerd, loopt het water bij regen probleemloos van het doek af. Hiermee biedt een pergola zonwering ook bescherming bij lichte regen. Met een pergola zonwering geniet je langer op je terras van een etentje of borrel.

Showroom - IN- 'N OUTDOOR

Pergola zonwering op maat

Pergola zonwering is er in verschillende uitvoeringen en worden altijd perfect op maat gemaakt. Daarnaast vormt het ook een prachtig geheel vanwege de perfecte afwerking. Jij bepaalt zelf jouw kleuren voor zowel het doek als het profiel en het soort bediening. Op deze manier maken we jouw pergola zonwering volledig naar wens.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak. 

Aanbod en type

Pergola zonwering

Pergola zonwering ERHARDT

De ERHARDT PM is een pergola-zonwering met een hoogwaardige aluminium cassette als optimale bescherming voor doek en techniek rondom.

Pergola zonwering Weinor

Met Plaza Viva, de pergolazonwering van textiel, maak je nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht de weersomstandigheden.

Bekijk pergola zonwering inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Wij bieden pergola’s van de merken Weinor, Brustor en ERHARDT. Zo bieden we meer dan voldoende keuze voor jou als klant!

Een groot deel van de pergola zonwering bestaat uit aluminium. Het vuil op gladde lakken is eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek. Naast gladde lakken zijn structuurlakken de laatste jaren erg in opkomst. Deze hebben een matte uitstraling, maar er kan wel kalk of groene aanslag van regenwater op achterblijven. Een goed product om dit te verwijderen is Novatio; naast een krachtige reiniging geeft dit ook de natuurlijke glans terug aan het aluminium.

Alle acryldoeken krijgen een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig en kost dit weinig tijd. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Pergola zonwering bekijken?

Wil je pergola zonwering in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.