Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Vouwgordijnen op maat – Luxaflex®

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen geven een unieke uitstraling aan je ramen en interieur. Ze bieden een optimale lichtval en toch een gevoel van privacy. Met vouwgordijnen combineer je warmte met functionaliteit in de mooiste stoffen.

Wat zijn de voordelen van vouwgordijnen?

De Luxaflex® collectie bevat maar liefst 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen, waaronder luxe linnen stoffen, verfijnde transparante looks en verduisterende stoffen. Je kan de vouwgordijnen combineren met een ander type raambekleding; dit heet layering en is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het combineren van twee soorten raambekleding in een gelaagde stijl brengt rust en warmte, maar ook extra diepte en dimensie aan een ruimte. Hierdoor ontstaan er veel extra mogelijkheden op het gebied van flexibele licht- en privacycontrole.

Vouwgordijnen op maat

Luxaflex® gebruikt alleen de beste en mooiste stoffen om het zelf samengestelde vouwgordijn te fabriceren. Bij het samenstellen van jouw vouwgordijn bepaal je zelf de transparantie van het doek, de kleur van het doek en de kleur van het ophangsysteem.
Vouwgordijnen kunnen allemaal worden bediend met PowerView® Automation; een draadloos smarthome-systeem waarmee je alle raambekleding bediend via een Pebble®, spraakbesturing of gebruiksvriendelijke app.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk vouwgordijnen inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Voor de badkamer kun je een vouwgordijn kiezen die met de speciale Luxaflex® Dustblock coating is behandeld. Dankzij deze coating zijn deze vocht- en vuilafstotend, antistatisch en kun je ze zeer eenvoudig reinigen. Op die manier houd je je vouwgordijnen jarenlang in topconditie. Wel is het van belang dat de ruimte goed geventileerd wordt en dat de vouwgordijnen niet in direct contact komen met spatwater.

Er kan gebruik gemaakt worden van het bedieningssysteem SmartCord®. Dit systeem is uitgerust met een oprolbaar koord waarmee je de raambekleding omhoog en omlaag brengt zonder rommelig bungelende koorden. Dit bedieningssysteem is dan ook uiterst geschikt voor kleine kinderen en huisdieren.
Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Het vouwgordijn is eenvoudig los te halen om te reinigen. Het wasvoorschrift dient nauwkeurig te worden opgevolgd. Te warm wassen of strijken kan de stof ongunstig beïnvloeden, daarom kunnen wij hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen. De algemene krimptolerantie voor stoffen is 1-3%, afhankelijk van de doeksoort.

Vouwgordijnen bekijken?

Wil je vouwgordijnen in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.