Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Rolgordijnen – Luxaflex®

Rolgordijnen van Luxaflex

Rolgordijnen zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar eenvoudige, prijsgunstige en onderhoudsarme raambekleding. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel transparant als verduisterend. Dit maakt dat ze geschikt zijn voor vrijwel iedere ruimte in huis.

Wat zijn de voordelen van rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn er in vier variaties: lichtdoorlatend, transparant, semi-transparant en verduisterend. Waar je bij lichtdoorlatende rolgordijnen een mooie gefilterde lichtinval krijgt, kun je met verduisterende rolgordijnen een ruimte in een handomdraai verduisteren. Dit maakt dat verduisterende rolgordijnen uitermate geschikt zijn voor slaapkamers. Transparante en semi-transparante rolgordijnen bieden weer de mogelijkheid om te spelen met licht in je woonruimte.
Zonwerende rolgordijnen geven je precies de privacy die je wenst. Omdat je de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kunt afstellen, bepaal je zelf in hoeverre er inkijk is vanuit buiten.
Ook zijn rolgordijnen zeer praktisch omdat dat ze een isolerende werking hebben. In de zomermaanden doe je de gordijnen naar beneden om de hitte buitenshuis te houden. In de winter kun je bij zonlicht de rolgordijnen openzetten voor extra warmte.
Tenslotte is het gebruiksgemak een groot voordeel van een rolgordijn. Door middel van een ketting, een handgreep (LiteRise®) of een elektrische rolgordijnen motor kun je het rolgordijn eenvoudig bedienen.

Ben jij er nog niet helemaal uit? Bekijk onze volledige aanbod raamdecoratie hier of bekijk onze duo rolgordijnen.
Maak nu een afspraak

Rolgordijnen op maat

Luxaflex® rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt voor jouw raam. Dankzij de vele stoffen en de decoratieve opties kun je jouw rolgordijn op maat ook helemaal naar jouw smaak maken. Of je nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof; met de Luxaflex® collectie kun je op nieuwe manieren de lichtinval en de mate van privacy regelen.

Bekijk Rolgordijnen inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Luxaflex® rolgordijnen die met de speciale Luxaflex® Dustblock coating behandeld zijn, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor zijn ze zeer eenvoudig te reinigen en kunnen ze ook worden toegepast in badkamers en keukens.

Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals je raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Bij lichte en/of plaatselijke vervuiling:
De rolgordijnen kunnen met een schone, lichte, vochtige en zachte doek of spons worden afgenomen. Aan het lauwe schoonmaakwater kun je eventueel een niet-synthetisch wasmiddel toevoegen. Kijk uit dat je niet te hard boent of wrijft, want dan beschadig je de beschermlaag.
Let op: gemetalliseerde stoffen en Expressions doeken uitsluitend droog reinigen.

Uiteraard kun je altijd overwegen om het Luxaflex® Rolgordijn in handen te geven van een professioneel reinigingsbedrijf.

Rolgordijnen bekijken?

Wil je rolgordijnen in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.