Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Duette shades van Luxaflex

Duettes, ook wel Duette shades of Duette gordijnen, is stijlvolle raambekleding bestaande uit twee lagen plisséstof. Duettes zijn in verschillen kleuren en transparanties te verkrijgen, waaronder transparant, semi transparant en verduisterend. Duette gordijnen bieden direct een sfeervolle en unieke uitstraling in je woning.

Wat zijn de voordelen van Duettes?

De bijzondere honingraat structuur van Luxaflex® Duette® Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik.
Een ander groot voordeel van Duette Shades is de top-down, bottom-up bediening. Deze vorm van bediening maakt het mogelijk om niet alleen de onderkant, maar ook de bovenkant van je Duette te bedienen. Dit maakt het mogelijk om de Duette in het midden of helemaal onderin het raam te hangen. Hiermee creëer je privacy, zonder teveel daglicht te verliezen.

Video afspelen

Duette Shades op maat

Naast de vele mogelijkheden die we kunnen bieden in kleuren en materialen, worden de Duettes ook geheel op maat gemaakt voor jouw ramen. Ook hebben de Luxaflex® Duette Shades verschillende bedieningsmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor gemak en comfort met de PowerView® Automation of juist voor een koordloos bedieningssysteem zoals LiteRise®.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Duette shades inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Duette gordijnen zijn geschikte raamdecoratie voor de badkamer. De aluminium bovenbak en onderlat zijn roestbestendig en de Luxaflex® Duette® Shades stoffen met Topar afwerking hebben een speciale coating, welke ongevoelig is voor vochtigheid, waardoor je Duette langer mooi blijft. Wel is het van belang dat de ruimte goed geventileerd wordt en dat de Duettes niet in direct contact komen met spatwater.

Onze Duette Shades beschikken over kindveilige (bediening)systemen zoals SmartCord, LiteRise, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem. Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Ter voorkoming van grondige vervuiling kun je de Duette stof regelmatig afstoffen met een plumeau of met een handstofzuiger op een lage stand. Bij vlekken is het advies deze zo snel mogelijk met een zachte spons en lauwwarm water met eventueel een niet-synthetisch wasmiddel af te nemen.

Let op: Duette®- en Plissé-stoffen welke zijn voorzien van een gemetalliseerde achterzijde of binnenkant niet met water af nemen.  Hierdoor kan de gemetalliseerde laag aangetast kan worden.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Duette shades bekijken?

Wil je duette shades in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.