Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Serre zonwering

Met een serre zonwering maak je jouw serre of veranda compleet. Dankzij de controle over de temperatuur en lichtinval maakt een serre zonwering deze ruimte geschikt om ieder moment van de dag te genieten.

Wat zijn de voordelen van serre zonwering?

Om heerlijk van je veranda of serre te genieten is een aangename temperatuur en lichtinval essentieel. Het grote voordeel van verandazonwering is het tegenhouden van de warmte zodat je het hele jaar door van je veranda kunt genieten. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan dit type zonwering. Zo zorgt de verandazonwering dat meubels minder blootgesteld worden aan uv-stralen, zodat hun kleur minder wordt aangetast.
Wanneer de zon te fel naar binnen schijnt, bijvoorbeeld op je computer- of televisie scherm, kun je de zonwering ook gebruiken om de ruimte te verduisteren.

Showroom IN-'N OUTDOOR

Serre zonwering op maat

Een serre zonwering op maat kent diverse mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor boven- of onderliggende zonwering. Ook de kleur, bedieningsoptie en bedieningskant kun je zelf kiezen.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk serre zonwering inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Je kunt kiezen voor een handmatig of een elektrisch bedienbaar uitvalscherm. Een elektrisch bedienbaar uitvalscherm brengt extra gebruiksgemak en daarmee ervaar je meer comfort. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door gebruik te maken van een zon- en windautomaat.

Wij bieden serre zonwering van de volgende merken: IN- ‘N OUTDOOR huiscollectie, Weinor en Erhardt. Zo bieden we meer dan voldoende keuze voor jou als klant!

Neem een zachte en schone borstel. Borstel los vuil en oppervlakkige vlekken weg. Poets het doek voorzichtig met een zachte borstel en lauw water. Gebruik indien nodig een schoonmaakmiddel met lage ph-waarde (<7,5). Laat het water/sopje 15 minuten intrekken. Spoel grondig af met een tuinslang of emmers water. Rol het doek pas op als deze volledig droog is. Behandel het doek eventueel met impregneermiddel. Laat wederom goed drogen.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

 

Serre zonwering bekijken?

De bediening is standaard elektrisch met afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door gebruik te maken van zon- en windsensoren.