Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Zonnescherm

Wil je nog meer genieten van het buitenleven in de zomer? Dan is een zonnescherm een fijne toevoeging. Hiermee creëer je door het uitvouwen van de knikarmen schaduw op een hete zomerdag. Zo blijft jouw woning koeler en kun je ‘s avonds langer buiten zitten.

Wat zijn de voordelen een zonnescherm?

De belangrijkste functie van een zonneluifel is het creëren van een koele plek waar je tijdens de zonnige dagen van je tuin of terras kan genieten. Een zonnescherm houdt hinderlijke zonnestralen tegen en houdt tevens de warmte buiten zodat de temperatuur in de woonruimte niet teveel oploopt. Wanneer je het zonnescherm niet nodig hebt kun je ze geheel oprollen, waardoor ze onzichtbaar worden op de minder zonnige dagen. Zonneschermen zijn dus alleen zichtbaar op de momenten dat je deze nodig hebt.

Showroom IN-'N OUTDOOR

Zonnescherm op maat

Ben je op zoek naar een extra breed zonnescherm? Of heb je juist een zonnescherm van een bepaald formaat nodig? Geen enkel probleem! Wij leveren namelijk alle zonneschermen op maat.
Ook het doek kies je volledig zelf; er is een groot aanbod aan keuze tussen verschillende RAL-kleuren en types doek.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk zonnescherm inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.
Je kunt kiezen voor een handmatig of een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Een elektrisch bedienbaar zonnescherm biedt een aantal fijne voordelen: Zo kost het in- en uitrollen geen enkele moeite. Je kunt het zonnescherm zelfs vanuit je luie stoel bedienen. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door zon- en/of windautomaat.

Wij bieden zonneschermen van de volgende merken: IN- ‘N OUTDOOR huiscollectie, Weinor, Brustor, en Erhardt. Zo bieden we meer dan voldoende keuze voor jou als klant!

Alle acryldoeken krijgen een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig en kost dit weinig tijd. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Zonnescherm bekijken?

Wil je zonneschermen in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.