Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Screens

Wil je de temperatuur in jouw huis laag houden en de inkijk naar binnen verminderen? Screens houden je huis koel en zorgen ervoor dat jij wel naar buiten kan kijken, maar andere mensen niet naar binnen. Zo geven ze comfort en het gevoel van vrijheid.

Wat zijn de voordelen een screen?

Screens zijn doeltreffende, verticale zonwering. De stof van het doek zorgt voor een optimale filtering van zonlicht en warmte, terwijl het je huis niet donker maakt. Door de screens naar beneden te doen, blokkeer je de schitteringen terwijl er nog wel daglicht naar binnen komt. De screens zorgen voor privacy, want mensen kunnen niet bij je naar binnen kijken, maar je kunt zelf nog wel naar buiten kijken.

Showroom IN- 'N OUTDOOR
Video afspelen

Screens op maat

Op zoek naar screens op maat? Dan zit je bij ons goed. Bij IN- ’N OUTDOOR kun je jouw screens op maat samenstellen door bijvoorbeeld de kleur, maat en bediening zelf te kiezen.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk screens inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Er zijn zowel handbediende screens als elektrisch bedienbare screens verkrijgbaar. Een elektrisch bedienbare screen brengt extra gebruiksgemak en daarmee ervaar je meer comfort. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door gebruik te maken van een zonsensor.

Wij bieden screens van de volgende merken: IN- ‘N OUTDOOR huiscollectie, Roma en Brustor. Zo bieden we meer dan voldoende keuze voor jou als klant!

Zorg ervoor dat het doek is verwijderd van los vuil. Gebruik hiervoor een borstel of stofzuiger.         

Eventuele vlekken kun je verwijderen met lauw water en speciaal verkrijgbaar schoonmaakmiddel. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, dit zou de finish laag aan kunnen tasten. Spoel het doek schoon met het lauw water.

Verwijder takjes, stof en blaadjes met een borstel.
Profielen kun je reinigen met lauw water en een schoonmaakproduct met een PH-waarde lager dan 7.5. Vermijd schuursponsjes en hogedruk reinigingstoestellen. Kunststof geleidingsblokken, rubbers en aluminium geleidingsprofielen kun je voorzien van droogsmeermiddel, zoals siliconenspray. Verwijder resten van het droogsmeermiddel zorgvuldig om te voorkomen dat er vlekken in het doek kunnen ontstaan.

Jouw (rits)screen is schoon en weer klaar voor gebruik!

Screens bekijken?

Wil je screens in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.