Raamdecoratie - IN- 'N OUTDOOR

ZONWERING – OVERKAPPINGEN – RAAMDECORATIE - HORREN

Maatwerk raamdecoratie en zonwering voor huis en kantoor

Raamdecoratie

In de zomer de warmte buiten houden? Dat kan met zonwering van IN- ’N OUTDOOR. U geniet meer van de zomer door de nadelen van de zon te beperken. U heeft keuze uit diverse soorten binnen- en buitenzonwering. Voor elk type huis en iedere smaak zit er wel iets in ons assortiment: van knikarmschermen tot raamshutters. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis geven wij u advies op maat.

“Deskundig advies en hoogwaardige service”

Bij IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg werkt een hecht team met jarenlange ervaring in maatwerk en service. Raamdecoratie is een duurzame investering en vraagt om professionele begeleiding voor, tijdens en na de aankoop. De producten zorgen voor licht- en warmteregulering, maar zijn ook ultieme sfeermakers.

“De service start al bij het eerste gesprek”

De uitgebreide collectie raamdecoratie bij IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg bestaat uit vele verschillende kleuren, uitvoeringen en merken. Luxaflex, Unilux, Verosol en Verano en meer hoogwaardige merken vind je terug in de showroom in Tilburg. Het assortiment heeft opties voor binnen en buiten.

Ben je op zoek naar jouw ideale zonwering of rolluik, maar je ziet zoveel producten dat je het niet weet wat bij jou past? Bij IN- ‘N OUTDOOR Van Steenoven hebben we een eigen productielijn. Het voordeel hiervan is dat we producten op maat vervaardigen en vrijwel alles kunnen maken waar jij behoefte aan hebt. Samen creëren we voor jou binnenshuis en buitenshuis de perfecte ambiance. In dit blog kun je alvast kennismaken met een aantal mooie producten. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Maak een afspraak

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online en offline research naar het beste product die aansluit op je persoonlijke wensen. Zelf of samen oriënteren richting de juiste raamdecoratie voor binnen of buiten. Alles is mogelijk.”

Raamdecoratie

“Breng sfeer, kwaliteit en warmte in huis”

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is niet zomaar gedaan. Gordijnen en andere raambekleding is enorm bepalend voor de sfeer binnen- en buitenshuis. Vaak is er een probleem wat opgelost moet worden, denk aan meer privacy, warmteregulering en optimale verduistering

“Doorontwikkelen en inspelen op trends”

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en innovatieve merken, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en aanpassingen. Maatwerk draagt hier ook aan bij.

“Kom persoonlijk kennismaken in de showroom”

De showroom in Tilburg aan de Ringbaan Zuid bestaat nu vijf jaar. In die tijd is er veel veranderd. Er wordt continu gezocht naar de ideale manier van presenteren. Ook het aanbod wordt elk jaar bekeken en geüpdatet. Innovaties op het gebied van techniek, kleur en materiaal komen regelmatig voor.

“Maatwerk zoals het bedoeld is”

Voor elke woonruimte is een passende oplossing op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten voor binnen en buiten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitstandaard van IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg.

Maak een afspraak

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen onze klanten over ons?

“Afspraken worden zeer goed nagekomen en de geleverde producten zijn van goede kwaliteit.”

- Jan

“Kwalitatief materiaal. Komen afspraken keurig na. Ik ben zeer tevreden over IN- ‘N OUTDOOR Bestosol Tilburg.”

- Eric

“Mijn zonnescherm bleef op een kier staan. Kosteloos nieuw doek en nieuwe motor. Service!”

- Babs

“Geweldige zaak voor de mooiste rolluiken en zonweringen,altijd topkwaliteit en prima service ,heel betaalbaar en ruime keus.”

"Een ingetegelde rolhordeur verwijderen en een nieuwe monteren. Zeer vakkundig en netjes gedaan."

Vakantie vieren in eigen tuin

Dit voorjaar en waarschijnlijk komende zomer zullen er helaas veel vakanties afgelast worden door de maatregelen rondom het Coronavirus. Dat is enorm jammer, vooral voor

lees verder