Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Uitvalscherm

Wanneer de zon je huis binnen schijnt, kan de binnentemperatuur behoorlijk oplopen. Met de juiste zonwering kun je dit voorkomen. Een veelvoudig toegepaste manier van zonwering is het uitvalscherm. De diagonale stand voor zorgt veel schaduw in de woning terwijl je nog wel een vrij uitzicht naar buiten hebt.

Wat zijn de voordelen een uitvalscherm?

Als je de ruimte onder de zonwering niet nodig hebt, bijvoorbeeld op grote hoogte of een groot raam waar je niet onder hoeft te zitten, dan is een uitvalscherm een perfecte manier om je huis of werkruimte koeler te maken. Denk hierbij aan balkonramen, ramen voor hoge (kantoor)gebouwen, ramen die niet of naar binnen toe open gaan en ramen waaronder niet gelopen hoeft te worden.
Een uitvalscherm zorgt voor verkoeling, terwijl je toch van het uitzicht kunt genieten. Daarnaast kunnen stralen van de zon ook zorgen voor verkleuring van jouw meubels. Met uitvalschermen behoort ook dat probleem tot het verleden.

Showroom IN-'N OUTDOOR

Uitvalscherm op maat

Stel zelf je uitvalscherm op maat samen in een doek- en framekleur naar keuze. Met grote collectie aan doekkleuren en designs is er altijd een passend doek naar jouw stijl en smaak. Bij ons is alles mogelijk voor jouw perfecte uitvalscherm op maat.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk uitvalscherm inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Je kunt kiezen voor een handmatig of een elektrisch bedienbaar uitvalscherm. Een elektrisch bedienbaar uitvalscherm brengt extra gebruiksgemak en daarmee ervaar je meer comfort. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door gebruik te maken van een zon- en windautomaat.

Wij bieden uitvalschermen van het IN- ‘N OUTDOOR huismerk. 

Alle acryldoeken krijgen een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig en kost dit weinig tijd. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek. Gebruik in géén geval een hogedrukspuit of tuinslang om het acryldoek schoon te maken.
Wanneer je het doek goed onderhoudt kan het een lichte regenbui weerstaan. In geval van normale of langdurige regenval adviseren wij het doek opgerold te laten, om verdere schade te voorkomen. Mocht het doek onverhoopt toch (te) nat worden, dan moet de buitenzonwering, bij droog weer, volledig worden geopend, zodat het kan drogen.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Uitvalscherm bekijken?

Wil je uitvalscherm in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.