Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Rolluiken

Rolluiken bestaan uit panelen die verticaal omlaag en omhoog gerold kunnen worden, vaak via een afstandsbediening of een draai- of drukknop. De panelen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor er geen zonnestraaltje meer naar binnen valt. Deze verduistering is slechts één van de vele redenen waarom rolluiken zo populair zijn.

Wat zijn de voordelen van een rolluik?

Rolluiken zijn zeer veelzijdig en hebben veel voordelen. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten, waardoor je huis koeler is. Rolluiken bieden verder ook extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers. Ze hebben een goed isolerend vermogen, wat een aanzienlijke besparing op je energierekening betekent. Tenslotte geven rolluiken een prachtige, eigentijdse uitstraling aan je huis of (kantoor)pand.

Vraag offerte aan

Video afspelen

Rolluiken op maat

Op zoek naar rolluiken op maat? Wij leveren diverse varianten, namelijk opbouw- en inbouwrolluiken. Je kunt de rolluiken geheel naar wens samenstellen; denk aan kleur, bedieningssystemen en afwerkingen. 

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk rolluiken inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Er zijn zowel handbediende rolluiken als elektrisch bedienbare rolluiken verkrijgbaar. Een elektrisch bedienbaar rolluik brengt extra gebruiksgemak en daarmee ervaar je meer comfort. Tegenwoordig is vrijwel elk type rolluik op afstand bedienbaar; via een afstandsbediening en vaak ook met een app op je smartphone. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door gebruik te maken van een tijdklok.  

Wij bieden rolluiken van de volgende merken: IN- ‘N OUTDOOR huiscollectie en ROMA. Zo bieden we meer dan voldoende keuze voor jou als klant!

Maak de lamellen schoon door deze met een spons en lauw water en een neutrale zeep af te nemen. Vermijd agressieve reinigingsproducten, deze zorgen voor vlekken en oneffenheden op je rolluik. Hardnekkige vuilresten kun je met een zachte borstel wegwrijven. Droog daarna je rolluik af met een zachte doek.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Rolluiken bekijken?

Wil je rolluiken in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.