Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Plissé Shades – Luxaflex®

Plissé shades van Luxaflex®

Plissé gordijnen, ook wel Plissé Shades genoemd, zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Plissé gordijnen passen in zowel een modern als klassiek interieur en geven je woning direct een sfeervolle uitstraling.

Wat zijn de voordelen van Plissé Shades?

Plissé gordijnen kunnen bediend worden met een zogenaamd top-down/bottom-up systeem. Je kan hiermee het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Een groot voordeel van een top-down/bottom-up plisségordijn is dat je extra vrijheid hebt in de controle van lichtinval en de privacy.
Plissé gordijnen op maat zijn toepasbaar op veel verschillende soorten ramen. Je kunt hierbij denken aan serres, dakramen en draai- kiepramen. Plissé Shades zijn bij uitstek dé oplossing voor de meer complexe ramen. 

Video afspelen

Plissé Shades op maat?

De Plissé Shades collectie biedt meer dan 90 schitterende en duurzame stoffen. Zoals hierboven beschreven kunnen we de plisségordijnen op bijna alle ramen monteren. De mogelijkheden zijn dus eindeloos; voor ieder raam in jouw huis bieden wij een innovatieve oplossing!

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk Plissé shades inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Plissé stoffen die met de speciale Luxaflex® Dustblock® coating zijn behandeld, zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor kun je ze zeer eenvoudig reinigen en jarenlang in optimale conditie houden. Wel is het van belang dat de ruimte goed geventileerd wordt en dat de Plissé gordijnen niet in direct contact komen met spatwater.

Ter voorkoming van grondige vervuiling kun je de gordijnen regelmatig afstoffen met een plumeau of met een stofzuiger op een lage stand. Bij vlekken is het advies deze zo snel mogelijk met een zachte spons en lauwwarm water met eventueel een niet-synthetisch wasmiddel af te nemen.

Let op: Duette- en Plissé-stoffen welke zijn voorzien van een gemetalliseerde achterzijde of binnenkant niet met water af nemen.  Hierdoor kan de gemetalliseerde laag aangetast kan worden.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Een bedieningsoptie waar je uit kunt kiezen is LiteRise. Dit is een koordloos bedieningssysteem waarbij je het plisségordijn bedient via de onderlat. Deze bediening is kindvriendelijk omdat er door het LiteRise systeem geen loshangende koorden zijn die een gevaar kunnen vormen voor jouw kinderen.
Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid).

Plissé shades bekijken?

Wil je plissé shades in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.