Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn een populaire vorm van zonwering en de perfecte combinatie van functionaliteit en design. Bovendien zijn ze dankzij de beste materialen bestand tegen elk weertype.

Wat zijn de voordelen van buitenjaloezieën?

De buitenjaloezieën kunnen opgetrokken of neergelaten worden, terwijl de kantelhoek zo kan worden afgesteld dat direct zonlicht buiten wordt gehouden. Laat de hitte buiten en breng het licht, geheel naar eigen smaak, naar binnen. Want niet alleen creëer je de gewenste lichtinval door de horizontale lamellen in de juiste stand te zetten, ook behoud je zicht naar buiten of creëer je juist totale verduistering. De ideale combinatie tussen licht en privacy. Daarnaast zijn de buitenjaloezieën windvast, waardoor je zorgeloos kunt genieten.

Video afspelen
Buitenjaloezieën
Showroom IN-'N OUTDOOR

Buitenjaloezieën op maat

Buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere lamelbreedtes en in vele kleuren. Hierdoor zijn ze voor nagenoeg elke situatie geschikt. Daarnaast worden onze buitenjaloezieën op maat gemaakt, waardoor je altijd de perfecte oplossing voor je raam hebt.

Ben je er nog niet helemaal uit? We nodigen je graag uit in onze showroom, zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken én bekijken. Maak nu een afspraak

Bekijk buitenjaloezieën inspiratie

Veelgestelde vragen

Heb je vragen na het lezen van deze pagina? Niet getreurd.
Hiernaast vind je het antwoord op enkele veel gestelde vragen.

De bediening is standaard elektrisch met afstandsbediening. Bediening via een app op je mobiele telefoon is ook mogelijk. Het is zelfs mogelijk om je zonwering automatisch op en neer laten gaan door gebruik te maken van een zonsensor.

Wij bieden buitenjaloezieën aan van het kwaliteitsmerk ROMA.

Om een lange levensduur te kunnen garanderen, raden wij aan het oppervlak van de buitenjaloezieën en de geleiders regelmatig te reinigen, minimaal jaarlijks. Zorg dat de hardware (de metalen en kunststof onderdelen, zoals bak en geleiders) ‘schoon’ zijn. Verwijder dus takjes en bladeren, veeg zand en aanslag weg. Gebruik hiervoor een zachte borstel of handveger.

Aanwijzing: Gebruik milde reinigingsmiddelen en schoon water. De kast, lamellenpakket, motor en geleiders nooit smeren.

Bovenstaand advies is met zorg opgesteld. Niettemin kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de resultaten van de reiniging.

Buitenjaloezieën bekijken?

Wil je buitenjaloezieën in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.