Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Onze werkwijze van A tot Z

Een kernbelofte van ons is het volledig ontzorgen van klanten, van begin tot eind. Het zorgeloos kunnen genieten van je (nieuwe) raamdecoratie, zonwering of overkapping start met een grondige voorbereiding en een correcte constructie. Om deze reden zorgen wij ervoor dat je nergens omkijken naar hebt. Indien gewenst, begeleiden we je door het gehele traject, van het ontwerpen tot het opmeten en installeren van jouw product. Ontdek hier meer over onze aanpak.

Advies op maat

Een zorgvuldige voorbereiding legt de basis voor succes. Om die reden staan onze adviseurs altijd klaar voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek beoordelen we jouw specifieke situatie en adviseren we de meest geschikte oplossing. Met een vestiging altijd dichtbij, is er gegarandeerd een deskundige adviseur beschikbaar om samen met jou de beste opties te verkennen.

Inmeetservice

Heb je een keuze gemaakt voor binnen- of buiten? Geweldig! Om te garanderen dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de pasvorm, inspecteren en meten we de situatie graag vooraf grondig. Zo voorkomen we onverwachte uitdagingen bij de installatie van jouw product.

A-merk producten

Wij maken uitsluitend gebruik van a-merk producten zoals: Luxaflex, Somfy, Unilux, Roma en Brustor.

Montage

Zodra jouw producten klaar zijn, sturen we onze deskundige monteurs naar je toe. Zij zullen je nieuwe aankoop vakkundig installeren, zodat je er vele jaren plezier van hebt.

Onderhoud

Jouw oplossing is uitstekend geïnstalleerd en biedt dagelijks plezier. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het aan te raden om regelmatig onderhoud uit te voeren.

Reparatie en garantie

Ondanks dat wij, samen met onze dealers, overtuigd zijn van de lange levensduur van onze producten, willen we dat je volledig zorgeloos kunt zijn. Om die reden zijn wij aangesloten bij Romazo professionals en bieden we garantie op je aankoop.

Overtuigd geraakt van onze werkwijze?

Wil je onze producten in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken. Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.