Voorjaarsacties - IN- 'N OUTDOOR
Ontdek onze voorjaarsacties: 10% korting Outdoor Living & Gratis motor knikarmschermen
Service

IN- 'N OUTDOOR - Voorjaarsacties 2023

10% korting op Outdoor Living

Wil je optimaal genieten van het buitenleven in je prachtige tuin? Sla dan nu je slag en profiteer van onze speciale acties. Bij de Brustor B200, B200 XL, B250 XL en de B300 ontvang je 10% extra korting op de module, screens en verlichting. Met de terrasoverkappingen beleef je dag in dag uit het vakantiegevoel in je eigen tuin en zorg je voor een ideale dosering van licht en ventilatie.

Aan de hand van drie eenvoudige stappen kies je dé terrasoverkapping die naadloos aansluit bij jouw wensen. Kies als eerste de plaats van de overkapping, bedenk of je een doekdak of een lamellendak wil hebben en maak het persoonlijk door middel van verschillende opties. 

Een fel zonnetje dat ongewenst naar binnen schijnt of warmte die blijft hangen in jouw huis zijn verleden tijd met de producten van IN- ‘N OUTDOOR. Kies voor een uitvoering die aansluit bij jouw woning en laat het stralen van binnen en van buiten. 

Deze actie loopt van 9 januari 2023 tot en met 30 april 2023. De actie is niet van toepassing op de Brustor B150 (XL), B600, B600 S Screen, B1200 screen en de nabestellingen voor de OL screens.

Actie gratis motor voor knikarmschermen

Ben je op zoek naar mooie zonwering waardoor je langer kunt genieten van een heerlijke schaduwplek? Ontdek dan de knikarmschermen van Brustor! Met een knikarmscherm zorg je voor een koelere plek tijdens zonnige zomerdagen en een uitstekende inval van licht en warmte tijdens koudere dagen.

De zonneschermen worden helemaal op maat gemaakt en je hebt diverse opties om het zonnescherm te personaliseren. Hierbij kun je denken aan verschillende RAL kleuren, LED-verlichting en de keuze van het doek. Optimaal ontspannen en een aantrekkelijk binnenklimaat zijn binnen handbereik. Voordat je het weet waan je jezelf in een oase van rust.

Bij deze actie krijg je bij aankoop van een Brustor knikarmscherm een gratis motor. Een zonwering die aansluit bij de uitstraling van je huis met een mooi voordeel. Een win-win situatie wat ons betreft!

Deze actie loopt van 9 januari 2023 tot en met 30 april 2023. De voorwaarden zijn als volgt: 

  • Deelnemende producten: B24 Elite-Prestige, B25 Standaard-Elite-Prestige, B27 Standaard-Elite-Prestige, B35 & B35 Prestige (Type I, H, K & G), B38 & B38 Prestige en B50, B50S & B50 XL.
  • Om gebruik te maken van de actie dient de minimum breedte van de luifel 3.51 meter te zijn. De kleinere afmetingen worden gerekend aan de gewone condities. 
  • Toepasbaar op de knikarmschermen met een doek uit de complete DICKSON ORCHESTRA collectie, de Sattler Solid Elements 314 (alleen de doeken in doekklasse 1) en de nieuwe BRUSTOR COLLECTIE. Andere doeken buiten deze selectie worden tijdens de actie berekend in een hogere prijsklasse ( Klasse 1 wordt 2, klasse 2 wordt 3 en klasse 3 blijft ongewijzigd).
  • De extra korting is te gebruiken bij het scherm en de motor, maar is niet van toepassing op de andere accessoires en opties.