Voorjaarsacties - IN- 'N OUTDOOR
🐰 Wij zijn op 2e Paasdag geopend! Bezoek onze showroom en ontvang een gratis chocolade paashaas! 🐣

Klanten waarderen ons met een 9/10

Vacatures

IN- 'N OUTDOOR - Voorjaarsacties 2023

Gratis LED spots met afstandsbediening t.w.v. € 559,- bij een Pallazzo terrasoverkapping

Deze actie is geldig t/m 30 april 2023. M.u.v. Pallazzo Lounge®. Gemiddelde setprijs. 1 spot per tussenligger. Korting kan niet worden ingewisseld voor (contant) geld.

Win een compleet verzorgde BBQ met Pallazzo

Wij dagen jou uit om de mooiste momenten onder jouw Pallazzo terrasoverkapping vast te leggen op beeld! Je kent het wel, die heerlijke avonden, samen met vrienden, barbecue aan, wijntje erbij en de lachende geluiden van de kinderen of kleinkinderen op de achtergrond. Of juist die avonden met totale rust en slechts een goed boek.

Dit zijn de momenten die wij samen met jou willen beleven!

10% korting op Outdoor Living

Wil je optimaal genieten van het buitenleven in je prachtige tuin? Sla dan nu je slag en profiteer van onze speciale acties. Bij de Brustor B200, B200 XL, B250 XL en de B300 ontvang je 10% extra korting op de module, screens en verlichting. Met de terrasoverkappingen beleef je dag in dag uit het vakantiegevoel in je eigen tuin en zorg je voor een ideale dosering van licht en ventilatie.

Aan de hand van drie eenvoudige stappen kies je dé terrasoverkapping die naadloos aansluit bij jouw wensen. Kies als eerste de plaats van de overkapping, bedenk of je een doekdak of een lamellendak wil hebben en maak het persoonlijk door middel van verschillende opties. 

Een fel zonnetje dat ongewenst naar binnen schijnt of warmte die blijft hangen in jouw huis zijn verleden tijd met de producten van IN- ‘N OUTDOOR. Kies voor een uitvoering die aansluit bij jouw woning en laat het stralen van binnen en van buiten. 

Deze actie loopt van 9 januari 2023 tot en met 30 april 2023. De actie is niet van toepassing op de Brustor B150 (XL), B600, B600 S Screen, B1200 screen en de nabestellingen voor de OL screens.

Actie gratis motor voor knikarmschermen

Ben je op zoek naar mooie zonwering waardoor je langer kunt genieten van een heerlijke schaduwplek? Ontdek dan de knikarmschermen van Brustor! Met een knikarmscherm zorg je voor een koelere plek tijdens zonnige zomerdagen en een uitstekende inval van licht en warmte tijdens koudere dagen.

De zonneschermen worden helemaal op maat gemaakt en je hebt diverse opties om het zonnescherm te personaliseren. Hierbij kun je denken aan verschillende RAL kleuren, LED-verlichting en de keuze van het doek. Optimaal ontspannen en een aantrekkelijk binnenklimaat zijn binnen handbereik. Voordat je het weet waan je jezelf in een oase van rust.

Bij deze actie krijg je bij aankoop van een Brustor knikarmscherm een gratis motor. Een zonwering die aansluit bij de uitstraling van je huis met een mooi voordeel. Een win-win situatie wat ons betreft!

Deze actie loopt van 9 januari 2023 tot en met 30 april 2023. De voorwaarden zijn als volgt: 

 • Deelnemende producten: B24 Elite-Prestige, B25 Standaard-Elite-Prestige, B27 Standaard-Elite-Prestige, B35 & B35 Prestige (Type I, H, K & G), B38 & B38 Prestige en B50, B50S & B50 XL.
 • Om gebruik te maken van de actie dient de minimum breedte van de luifel 3.51 meter te zijn. De kleinere afmetingen worden gerekend aan de gewone condities. 
 • Toepasbaar op de knikarmschermen met een doek uit de complete DICKSON ORCHESTRA collectie, de Sattler Solid Elements 314 (alleen de doeken in doekklasse 1) en de nieuwe BRUSTOR COLLECTIE. Andere doeken buiten deze selectie worden tijdens de actie berekend in een hogere prijsklasse ( Klasse 1 wordt 2, klasse 2 wordt 3 en klasse 3 blijft ongewijzigd).
 • De extra korting is te gebruiken bij het scherm en de motor, maar is niet van toepassing op de andere accessoires en opties.

Volumekorting terrasscherm Montana XL

Geniet direct van het voorjaar en profiteer van € 672,- voordeel!

IN- ’N OUTDOOR heeft groots ingekocht en levert dit hoogwaardige, elektrisch bedienbare terrasscherm uit voorraad voor  € 2495,- inclusief montage. Profiteer direct van € 672,- volumevoordeel zonder wachttijd. *

 

* Adviesprijs: € 3167,- (ca. 20% korting)

* Zo lang de voorraad strekt. Onder normale omstandigheden streven wij ernaar, de montage binnen    twee weken na aankoop te verrichten.

 

Terrasscherm MONTANA XL

 

De Montana XL onderscheidt zich dankzij zijn olijfvormige uiterlijk, unieke stelmogelijkheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. De montagesteunen zorgen voor een solide montage op iedere geschikte ondergrond. Dat maakt dat de Montana XL in bijna elke denkbare situatie te plaatsen is. Ook in gesloten stand is de Montana XL een aangenaam aanzien aan de gevel. Ben je op zoek naar een stijlvol en hoogwaardig terrasscherm, dan is de Montana XL de oplossing voor jou.

De MONTANA XL kun je live bezichtigen in een van onze vestigingen.

Unieke eigenschappen

 

Doek volledig beschermd door cassette

Groot schaduwoppervlakte
Uniek olijfvormige vormgeving
Leverbaar met elektrische bediening

 

Specificaties

Type

2-Buis cassette – motor rechts

Afmeting
(breedte x uitval)

5000 mm x 3000 mm

Kleur omkasting

RAL 7016 structuur

Bediening

Elektrisch (Somfy) met afstandsbediening

Toepasbaar doek

Acryldoek Naples Dark Grey ORC D308 120

25% korting op Luxaflex® dakraam Duette® Shades, dakraam Plissé Shades en dakraam Rolgordijnen

Actievoorwaarden:

Tijdelijk 25% korting op Luxaflex® Dakraam Duette® Shades, Dakraam Plissé Shades en Dakraam Rolgordijnen

 • Actieperiode: 15 februari t/m 15 maart 2023.
 • De actie geldt op alle complete producten. Op onderdelen en meerprijzen geldt geen extra korting.
 • Je ontvangt 25% korting op de adviesverkoopprijs incl. btw.

Ontvang tijdelijk 50% korting op de 2e hor van Luxaflex®.

Actievoorwaarden:

 • Actieperiode: 1 maart t/m 15 april 2023
 • De actie geldt op alle complete producten binnen het Luxaflex® Horrenassortiment.
 • Opties, (RAL-) toeslagen, meerprijzen en losse onderdelen zijn uitgesloten van deze korting.
 • Een dubbele hordeur wordt gezien als twee producten.
 • Je ontvangt op het tweede (goedkoopste) product 50% korting op de adviesverkoopprijs incl. btw.
 • De korting wordt berekend over het goedkoopste product. Bij veelvouden van twee (dus bij een ordergrootte vanaf 4 stuks) wordt de korting over de 2 goedkoopste producten verrekend. Bij een ordergrootte van 6 stuks wordt de korting verrekend over de 3 goedkoopste producten etc.
 • Deze actie is geldig bij alle IN- ’N OUTDOOR vestigingen.