Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Sun Express
De Zonweringsspecialist
voor Terheijden en regio.

SunExpress Terheijden
Maatwerk zoals het bedoeld is

In onze sfeervol ingerichte showroom in Terheijden bieden wij onze klanten al meer dan 30 jaar hoogwaardige maatwerk zonweringsproducten. Wij zetten graag een stap extra voor onze klanten en bedenken voor elke situatie de beste oplossing.

Voor elke situatie is een passende oplossing op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Geen twijfel mogelijk. Het kwalitatieve assortiment kent producten die elk weer een eigen functie, uitstraling en stijl hebben. Geheel volgens de kwaliteitsstandaard van IN- ‘N OUTDOOR.

Door op de hoogte te blijven van trends, via de markt en nieuwe innovaties, blijft het aanbod scherp en up-to-date. Altijd met de klant als uitgangspunt. De wensen, eisen en problemen worden vertaald naar nieuwe producten en oplossingen.

Bezoek onze showroom

In onze sfeervol ingerichte showroom in Terheijden kun je alle producten zien- en beleven om vervolgens tot een weloverwogen keuze te komen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk onder terrasoverkappingen en stijlvolle pergola’s te staan. Ook kun je ervaren welke vorm van bediening je prettig vindt. Wij hebben alles wat je op gebied van binnen- en buitenzonwering wenst in ons assortiment. Kom langs en laat je inspireren!

Persoonlijke aandacht van onze specialisten

Ben je op zoek naar de ideale oplossing voor jouw zonweringsvraagstuk, maar twijfel je aan de juiste keuze? Bij IN- ‘N OUTDOOR hebben we heldere keuzes gemaakt in de selectie van merken. Door middel van een overzichtelijk gepresenteerd aanbod kunnen we voor jou de meest fraaie oplossing aanbieden. Onze zonweringsadviseurs luisteren graag naar jouw wensen en geven professioneel advies.

Neem een kijkje in onze showroom

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Unieke showroom

Gratis advies aan huis

Eigen monteurs