Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Pergolazonneschermen ERHARDT

Pergolazonneschermen ERHARDT

De ERHARDT PM is een pergola-zonwering met een hoogwaardige aluminium cassette als optimale bescherming voor doek en techniek rondom. Aan de uiteindes van de cassette zijn zijdelingse geleiderails aangebracht voor het perfect uitrollen van het zonneschermdoek tot aan de steunen, het einde van de overkapping. De combinatie van geleiderails en steunen maakt de pergola-zonwering bijzonder stabiel. In tegenstelling tot knikarmschermen is ze ook geschikt voor plaatsen met veel wind.

Zonneschermdoek met ritsfunctie

De nieuwe geleiderail wordt in de standaardversie altijd uitgevoerd met een ritsfunctie aan de zijkant van het doek. Dit voorkomt een lichtspleet tussen het doek en de zijrails. De ritsfunctie is mogelijk voor zonneschermen met een grootte van maximaal 30 m2.

Perfecte zicht- en zonwering

De ERHARDT PM kan bovendien voorzien worden van een Variovolant. Voor de comfortabele bediening van de zonwering kan de module voor zonne-energie op elke kant van de valstang gemonteerd worden. Zo bent u met één druk op de knop beschermd tegen laaghangende zon en nieuwsgierige blikken. Het doek maakt zicht naar buiten mogelijk, maar beschermt overdag wel tegen blikken van buitenaf.

Gekoppelde installaties

Met een gekoppelde montage van de ERHARDT PM kunt u zoveel installaties combineren als u wilt. Zo kunt u grotere oppervlakken van schaduw voorzien met een gekoppelde installatie.

Creëer ‘s avonds de perfecte sfeer, vol licht en warmte

Dankzij de sfeervolle, optionele verlichting met moderne LED-stripes in de cassettebehuizing en/of in de geleiderails maakt u het ‚s avonds extra gezellig op uw terras. Optioneel zijn er ook infrarood-terrasverwarmers verkrijgbaar. De warmtestralers werken direct om het buitencomfort te verlengen. Geniet in alle vrijheid van de verschillende mogelijkheden.

Pergolazonneschermen ERHARDT bekijken?

Wil je Pergolazonneschermen ERHARDT in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.