Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Weinor Plaza Viva Pergola

De pergolazonwering van textiel

Terrasplezier onder vrijwel alle weersomstandigheden! Met Plaza Viva, de pergolazonwering van textiel, maak je nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht de weersomstandigheden. Of je de Plaza Viva nu gebruikt voor het bieden van schaduw op een zonnige dag, als extreem stabiele bescherming tegen het weer bij windvlagen of als slimme bescherming tijdens een lichte zomerbui, dankzij de Plaza Viva geniet je zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op jouw terras.

NIEUW! Bescherming aan alle zijden met verticale zonwering

De slimme combinatie met de verticale zonwering VertiTex II belooft betrouwbare bescherming tegen zon, inkijk, wind en verblinding aan alle zijden onder uw Plaza Viva.

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, kan de optionele telescoopstaander met een slinger worden verlaagd om de hiervoor benodigde minimale hoek te bereiken, die hiervoor nodig is.

Muurconsole met losse lagers

Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole.

Weinor Plaza Viva Pergola bekijken?

Wil je Weinor Plaza Viva Pergola in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.