Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Hoe overleef ik mijn vakantie in eigen tuin? Wij geven tips

De zomervakantie komt er weer aan. Helaas anders dan anders. Veel mensen hebben hun vakantie in duigen zien vallen door de maatregelen rondom het coronavirus. In dit artikel geven wij u tips om te genieten van een vakantie in eigen tuin. Niet op een mooi oord aan het strand, maar in uw eigen tuin. Met de spullen van IN- ‘N OUTDOOR komt u al een heel eind.

Vakantie in eigen tuin met een privé zwembad

Genieten van uw vakantie in eigen tuin met een drankje aan uw aangelegde privé zwembad. Klinkt heerlijk, toch? Natuurlijk is dit niet voor iedereen te realiseren. Gelukkig zijn er ook andere verkoelende mogelijkheden, zoals een teil met ijsklontjes vullen en er met uw voeten in gaan zitten. Of blaas een plastic badje op. Heerlijk om in af te koelen.

Tentvakantie in eigen tuin

De vakantie met de tent gaat niet door. Een goede reden om die tent gewoon naar uw eigen tuin toe te halen en te genieten van een vakantie in eigen tuin. Want waarom zou u daar niet kunnen kamperen? In de ochtend broodjes halen bij de plaatselijke bakker en ‘s avonds koken op uw kampeerkeuken.

Vakantie in eigen tuin met schaduw

Houdt u ook zo van zon? Wij wel, maar niet elk moment van de dag. Soms kan het in de zomer tussen 12 en 3 te warm zijn, zelfs in Nederland. Ook voor uw huid is het goed om regelmatig de schaduw op te zoeken. Zonwering kan een goede oplossing zijn voor een vakantie in eigen tuin. Het houdt de zonnestralen tegen en daarnaast houdt het ook de warmte buiten uw huis. Derde voordeel: Het ziet er ook nog eens leuk uit! Met ons ruime assortiment stoffen (ruim 100), verschillende maten en stijlen helemaal naar eigen wens te maken.

Optimaliseer het buitenleven

Bent u een buitenmens? Met onze terrasoverkappingen kunt u in de regen nog steeds buiten vertoeven. IN- ‘N OUTDOOR biedt verschillende soorten, zoals een overkapping met ingebouwde heater en verlichting. Of een vrijstaande zonwering in dat fijne hoekje van uw tuin. Voor elk terras hebben wij een oplossing van hoge kwaliteit. Wilt u insecten zoals de tijgermug weren uit uw woning? Kies dan voor horren op maat!d

Bijvoorbeeld een aluminium terrasoverkapping. Een goede bescherming tegen de zon, wind en regen. Deze overkapping bestaat uit 2 staanders en een dak. We zetten graag de voordelen van een aluminium terrasoverkapping voor u op een rij:

  • Het is duurzaam: het verhoogt de waarde van uw woning en verdient zichzelf op termijn altijd terug. Door de stevigheid van het materiaal gaat het lang mee.
  • Aluminium kan niet roesten, dus u heeft geen of nauwelijks onderhoud
  • Afzonderlijke delen zijn altijd mooi afgewerkt en kunnen goed aan elkaar gelast worden
  • Goed bestand tegen warmte en uv-stralen
  • Aluminium trekt geen schimmels of insecten aan
  • Minder onderhoud aan uw ramen en deuren
  • U kunt vele jaren vooruit voordat de overkapping aan vervanging toe is

Neem contact op voor vragen

Wij hopen dat deze tips geholpen hebben om uw vakantie in eigen tuin te kunnen realiseren. Mocht u contact op willen nemen, willen langskomen in onze showroom of een (bel)afspraak willen maken, vul dan ons formulier in.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.