Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Monteur buitendienst Steenoven

Na een gedegen inwerkperiode ga je als IN- ’N OUTDOOR specialist aan de slag met het installeren van o.a. maatwerk (buiten)zonwering en raamdecoraties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende technische hoogstandjes.

Allround monteur Promat – IGC

Na een gedegen inwerkperiode ga je als IN- ’N OUTDOOR specialist aan de slag met het installeren van o.a. maatwerk horeca overkappingen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende technische hoogstandjes.

SERRE

Zoekt u een permanente oplossing voor uw terras? Bekijk ons aanbod aan serres, veranda’s en andere types terrasoverkapping in Eindhoven. Met een serre creëert u een extra kamer aan de woning of het bedrijf. Door de glazen wanden profiteert u optimaal van het zonlicht en bent u beschermd tegen regen en wind. Wilt u ook ’s avonds van de serre genieten, dan installeren we verlichting voor uw terrasoverkapping.

LAMELLENDAK
 

Een terrasoverkapping die onlangs veel aan populariteit heeft gewonnen is een lamellendak. Met een Brustor lamellendak kan u zelf de lichtinval reguleren door het openen en sluiten van de lamellen. Wanneer u verkoeling zoekt voor de zon creëert u een schaduwplek en wanneer even later toch een regenbui ontstaat, sluit u gemakkelijk de lamellen voor een droge zitplek.

VERANDA

IN- ’N OUTDOOR Tielemans biedt meerdere soorten terrasoverkapping in Eindhoven. Onder een veranda zit u buiten droog. Aan de hand van de ligging van uw terras en uw wensen bepaalt u of en hoeveel zijpanelen de veranda krijgt. Verwarming en verlichting onder uw veranda is ook mogelijk. We installeren het op maat, zodat u ’s avonds gezellig onder de veranda kan blijven zitten. Onze installateurs kijken graag bij u op locatie naar de beste oplossing.

Verwarming in uw terrasoverkapping? We installeren dit op maat, zodat u ’s avonds gezellig onder de terrasoverkapping kunt blijven zitten.

Showroom terrasoverkapping Eindhoven

Bekijk alle soorten terrasoverkappingen Eindhoven in onze sfeervolle showroom. Hier bekijkt u niet alleen de verschillende mogelijkheden, maar kunt u er ook even onder gaan zitten om het gevoel te ervaren. We kunnen in onze showroom zonlicht nabootsen, zodat u het daadwerkelijke effect van onze zonweringen kunt ervaren. In de showroom zijn overigens niet alleen terrasoverkappingen te zien, maar kunt u ook ons assortiment aan zonweringen, rolluiken en garagedeuren bekijken. 

IN- ’N OUTDOOR Tielemans bewijst sinds 1921 een ware meester te zijn op het gebied van zonwering en rolluiken. Bijna een eeuw later zijn we de onderneming voor zonwering, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkapping in Eindhoven en omstreken. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur geopend. Voor kinderen is er een speelhoek, zodat u lekker rustig kunt rondkijken. U vindt onze showroom op de Schootsestraat 148 in Eindhoven. Met een grote parkeerplaats op ons terrein is er voldoende parkeergelegenheid.

Terrasoverkapping Eindhoven: deskundig en betrouwbaar

We vinden het belangrijk om kwaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen naar onze klanten. Daarom zijn we ISO-9002 en VCA gecertificeerd. Ook zijn we lid van de branchevereniging Romazo. U kunt er op rekenen dat we alles professioneel installeren, maatschappelijk verantwoord ondernemen en altijd voor 100 procent klanttevredenheid gaan.

U kunt er op rekenen dat we altijd voor 100 procent klanttevredenheid gaan.

We geven u graag deskundig advies over de overkapping voor uw terras. Aan de hand van uw wensen en de ligging van uw terras kiezen onze deskundige medewerkers samen met u voor de juiste terrasoverkapping Eindhoven op maat. Wilt u een afspraak maken met een van onze medewerkers in onze showroom, bij u op locatie, of een belafspraak? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.

Een greep uit onze merken

Bij IN- 'N OUTDOOR kunnen we verschillende merken terrasoverkappingen verzorgen. We hebben eveneens een huismerk IN- 'N OUTDOOR zonwering, waar we in onze eigen fabriek produceren. Hiernaast hebben we vooraanstaande merken zoals:

Brustor lamellendak

De lamellendaken van Brustor zijn erg in trek, omdat u zelf de lichtinval kunt reguleren.

Brustor lamellendak

De lamellendaken van Brustor zijn erg in trek, omdat u zelf de lichtinval kunt reguleren.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.