Couwenberg zonweringspecialist in Herpt, Heusden en regio - IN- 'N OUTDOOR
Service

De zonweringspecialist in Herpt, Heusden en regio

Onze vestiging in Herpt, onder de rook van ’s-Hertogenbosch en het vestingstadje Heusden, is gespecialiseerd in aluminium en kunststof kozijnen. Couwenberg is in deze regio een begrip. Dat komt omdat we hier bij IN-’N OUTDOOR Couwenberg al 40 jaar ervaring hebben opgebouwd in het plaatsen en vervangen van kunststof en aluminium kozijnen. Veertig jaar! Dat is niet niks.

Onze kozijn-specialisten in onze vestiging in Herpt bundelen hun krachten met onze overige specialismen op het gebied van zonwering. IN-’N OUTDOOR Couwenberg helpt u verder met informatie en demonstreert u graag vrijblijvend onze producten in de showroom: zonwering voor binnen en buiten, rolluiken, terrasoverkappingen, horren én kozijnen.

 

IN- ‘N OUTDOOR is onafhankelijk adviseur, leverancier en zelfs producent van raamdecoratie en zonweringsproducten. En omdat wij ook uw kozijnen op maat kunnen verzorgen, kunnen wij u direct de beste opties aanreiken voor passende raamdecoratie, insecten- en/of zonwering. 

De aandacht voor kozijnen (en deuren!) onderscheidt ons van anderen.

We doen er alles aan om mee te denken over de uitstraling van uw woning of bedrijfspand en om het leven met de zon zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom helpen wij u zelfs aan passende (garage)deuren en kozijnen. Alles tot in de puntjes voorzien en ‘af’: daar houden wij van. Laat de zon maar stralen!

Wat zeggen onze klanten over ons?

“Doorgewinterd zonweringsbedrijf in de regio.”

- Willem

“Vanmiddag even een storing gemeld, 17.30 uur gemaakt sneller kan niet /bedankt Huub en mannen.”

- Hans

“Uitmuntend.”

- Dick

“Ligt wat achteraf maar veel keuzes.”

- Gerrit

Onze producten

Terrasoverkappingen

Verleng de zomer! Met eventuele schuifbeglazing en zonwering geniet u optimaal van de warmste seizoenen.

Buitenzonwering

IN- ‘N OUTDOOR levert een ruim assortiment kwalitatieve zonwering, zoals zonneschermen, markiezen, screens en terrasoverkappingen.

Binnenzonwering

Een fijne ambiance dankzij prachtige, kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Comfort en sfeer in een handomdraai.

Maatwerk

Vakmanschap

Begrip in de regio

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wilt u meer weten over onze producten? Maak dan een afspraak zodat wij u meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.