Zonwering Waalwijk - IN- 'N OUTDOOR
Service

Unieke showroom

Deskundig advies

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Zonwering Waalwijk

Zoekt u een zonweringsspecialist in Waalwijk of omgeving? U bent van harte welkom bij IN- ’N OUTDOOR Sunexpress in Dongen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in zonwering en hebben al veel huishoudens in Waalwijk hiervan voorzien. Onze producten zijn stijlvol, kwalitatief hoogwaardig en bieden dát stukje comfort wat u nodig heeft; koelte in de zomer en behaaglijkheid in de winter. Bovendien bespaart u hiermee op uw energierekening!

Als u zonwering door ons laat regelen staat u betrokken service, persoonlijk advies en een grote mate van vakkundigheid te wachten. Voor ieder zonwerings­vraagstuk de juiste oplossing; hoe complex het ook is.

Soorten zonwering

Wij hebben een groot assortiment voor het buitenleven, buitenzonwering, binnenzonwering en horren. Wat betreft het buitenleven leveren en monteren we onder andere stijlvolle veranda’s. Deze zijn voorzien van glas en duurzaam aluminium. Ze gaan jarenlang mee en zijn gemakkelijk te onderhouden. Onze lamellendaken zijn extra luxe. Hiermee ervaart u het nieuwe buitengevoel: een prachtige samensmelting van design en techniek.

Op gebied van buitenzonwering hebben we zonneschermen in diverse kleuren en dessins. We leveren zowel knikarmschermen als uitvalschermen. Met onze markiezen creëert u een extra chique en bovendien gezellige uitstraling aan de buitengevel van uw huis. Wilt u de lichtinval extra goed regelen? Ga dan voor onze buitenjaloezieën.

Met onze raamdecoratie kunt u alle kanten op. We leveren jaloezieën, meerdere soorten shades en rolgordijnen in verschillende uitvoeringen. Voor iedere stijl hebben we een passend product. Ook leveren we horren van hoge kwaliteit. Die houden de insecten buiten en er stroomt toch heerlijke, frisse lucht uw huis in.

Showroom Zonwering in Waalwijk

Woont u in Waalwijk of omgeving? Bezoek vooral onze showroom in Dongen. Vanuit Waalwijk hoeft u slechts 19 minuten te rijden met uw auto en u staat bij ons in de showroom. Hier kunt u al onze zonwering op ware grootte bekijken, bedienen en beleven. Doe alsof u thuis bent! Onze deskundige medewerkers zullen gerichte vragen stellen om uit te zoeken welke zonwering bij u past.

Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten? Neem contact op per e-mail, via het contactformulier of per telefoon. Onze showroom is iedere werkdag open van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Loop gerust even binnen. We helpen u graag!

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.