Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Werkwijze

Maatwerk zonwering Tilburg
voor huis en kantoor

Zonwering Tilburg

Bent u op zoek naar een zonwering voor buiten dat aansluit bij jouw wensen? Dan bent u bij IN-’N OUTDOOR op het goede adres. Hoe heerlijk de zon ook is, soms kan hij heel vervelend zijn. Net die streep op jouw computerscherm, de warmte die in jouw woonkamer blijft hangen of de doorschemering van het felle licht kunnen storend zijn. Naast dat de zonwering effectief moet zijn, moet deze ook aansluiten op jouw woonstijl. Dat is ook de reden dat wij verschillende soorten zonwering aanbieden zoals:

Welke zonwering voor buiten past het best bij mij?

Zonwering brengt vele voordelen met zich mee. Zo blijft het langer koel in jouw woonkamer en hoeft de airconditioning of de ventilator minder vaak aan. Dit scheelt ook weer in de elektriciteitskosten. Daarnaast geven bepaalde zonweringen voor buiten ook een gevoel van privacy. Screens en rolluiken kunnen jouw gehele raam weren voor de zon en voor mensen van buitenaf. Waar u bij een rolluik zelf ook niet naar buiten kunt kijken, kunt u dit bij screens wel. Met de screens verliest u geen uitzicht, maar wint u privacy.

Markiezen en zonneschermen weren de warme zonnestralen van buiten. Daarnaast geeft het jouw woning een bepaalde uitstraling. Markiezen brengen je terug in de vroegere tijd. Waar de rolluiken redelijk nieuw zijn, bestaan de markiezen al gauw meer dan 100 jaar. Het is dan ook niet zo gek dat mensen bij het zien van een markies vaak aan vroeger denken.

Met een markies als zonwering voor buiten geeft je jouw huis een ouderwetse en charmante uitstraling.

Naast de verschillende typen kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren en maten. Zo verzorgen wij de zonwering die bij je past.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Tilburg

Onze showroom in Tilburgheeft een ruim assortiment aan zonwering. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Roger

Als we de wensen hebben besproken komt Roger langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Demi en Angelique

Demi en Angelique zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Tilburg

Wat zeggen onze klanten uit Tilburg over ons?

“20 november 2022 zijn bij ons volgens opdracht 5 rolluiken en 1 Velux rolgordijn aangebracht. Graag wil ik jullie mensen complimenteren met de zorgvuldigheid en degelijkheid waarmee het werk is uitgevoerd. Snel en efficiënt is er gewerkt en nauwelijks is er tijdgenomen voor een koffiepauze terwijl de buitentemperatuur toch niet was om over naar huis te schrijven. Nogmaals waardering, die komt in de rubriek “hoort zegt het voort””

Carel, Oisterwijk

“We hebben een zonwering laten plaatsen door Bestosol Tilburg. Binnen zeven weken werd de zonwering vakkundig en keurig geplaatst door hun medewerkers. Tijdens het plaatsen van het elektrische stopcontact bleek dit esthetisch niet fraai te zijn. Ter plaatse werd een oplossing met behulp van een afstandsbediening bedacht. Hoewel dit een duurdere oplossing was hoefden wij hiervoor niets extra te betalen. Met dank aan Marijn en Joey.”

Anette, Tilburg

“Al jaren kopen wij rolluiken en zonneschermen middels dit bedrijf. Altijd goede afspraken gemaakt en de juiste producten besteld op hun advies. De installateurs hebben kennis van zaken en dat schept vertrouwen. Een aanrader voor een ieder die rolluiken en zonneschermen overweegt.”

M. Renens, Tilburg

“Na een melding van een defect aan een van de jaloezieën, is er door het bedrijf adequaat gehandeld. Mijn defect is snel en naar tevredenheid verholpen. Ook het contact heb ik als zeer prettig ervaren door de klant vriendelijkheid. Dank voor de reparatie! Voor ons is dit bedrijf een echte aanrader. Persoonlijk en netjes. Zowel het plaatsen als tijdens de reparatie. er wordt goed gekeken naar de wensen van de klant.”

Eefje, Goirle

“Vlotte en nette offerte, duidelijk over levertijd, tijdige planning voor montage in prima overleg. De montage zelf werd keurig, vakkundig uitgevoerd door vriendelijk personeel. Alles werd opgeruimd en ik kreeg een toelichting en werd gewezen op service die bij mijn product hoort.”

Harald, Goirle

Wilt u meer weten over onze zonwering producten? Kom langs in onze showroom in Tilburg zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Zonwering op maat in Tilburg

Zonwering voor buiten op maat door onze specialisten

Al jarenlang houdt IN- ´N OUTDOOR zich bezig met alles rondom fijn wonen. Als adviseur, maar dus ook als producent van onder andere zonwering voor buiten. Onze specialisten snappen dat u zo’n grote aankoop met bepaalde zekerheid en een gevoel van vertrouwen wil verwezenlijken. Daarom staan de specialisten met een goed hart en vol kennis graag voor u klaar. Zij begrijpen het als u geen genoegen neemt met de basis en de buitenzonwering graag zelf samenstelt. Van de kleur tot de maat en van de eerste wens tot het installeren. Onze specialisten helpen u graag bij iedere keus.

Zonwering voor buiten van IN- ´N OUTDOOR

IN- ´N OUTDOOR is gegroeid tot een grote speler in de markt. Ondanks dat willen wij het contact met onze klant persoonlijk houden. Bent u nog niet zeker van het type zonwering dat u wil? Wil u weten hoe u de zonwering schoonmaakt? Of wil u onze zonweringen graag in het echt bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze vijf showrooms. Naast zonweringen voor buiten hebben wij nog veel meer voor jouw woning. Wellicht kunnen wij u daar ook bij helpen.

Mocht u vooraf nog vragen hebben, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen of maak gelijk een afspraak!

Hopelijk tot snel!