Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Maatwerk zonwering Oss
voor huis en kantoor

Zonwering Oss (Herpt)

Bent u op zoek naar een zonwering voor buiten dat aansluit bij jouw wensen? Dan bent u bij IN-’N OUTDOOR op het goede adres. Hoe heerlijk de zon ook is, soms kan hij heel vervelend zijn. Net die streep op jouw computerscherm, de warmte die in jouw woonkamer blijft hangen of de doorschemering van het felle licht kunnen storend zijn. Naast dat de zonwering effectief moet zijn, moet deze ook aansluiten op jouw woonstijl. Dat is ook de reden dat wij verschillende soorten zonwering aanbieden zoals:

Welke zonwering voor buiten past het best bij mij?

Zonwering brengt vele voordelen met zich mee. Zo blijft het langer koel in jouw woonkamer en hoeft de airconditioning of de ventilator minder vaak aan. Dit scheelt ook weer in de elektriciteitskosten. Daarnaast geven bepaalde zonweringen voor buiten ook een gevoel van privacy. Screens en rolluiken kunnen jouw gehele raam weren voor de zon en voor mensen van buitenaf. Waar u bij een rolluik zelf ook niet naar buiten kunt kijken, kunt u dit bij screens wel. Met de screens verliest u geen uitzicht, maar wint u privacy.

Markiezen en zonneschermen weren de warme zonnestralen van buiten. Daarnaast geeft het jouw woning een bepaalde uitstraling. Markiezen brengen je terug in de vroegere tijd. Waar de rolluiken redelijk nieuw zijn, bestaan de markiezen al gauw meer dan 100 jaar. Het is dan ook niet zo gek dat mensen bij het zien van een markies vaak aan vroeger denken.

Met een markies als zonwering voor buiten geeft je jouw huis een ouderwetse en charmante uitstraling.

Naast de verschillende typen kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren en maten. Zo verzorgen wij de zonwering die bij je past.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Oss

Onze showroom in Oss (Herpt)heeft een ruim assortiment aan zonwering. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Tom

Als we de wensen hebben besproken komt Tom langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Fränz, Angelique

Fränz, Angelique zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Oss (Herpt)

Wat zeggen onze klanten uit Oss over ons?

“Prettig met veel kennis. Wij zijn prettig geholpen in de showroom daarna goed advies op locatie door de betreffende man. Na bestelling kwamen de monteurs en deze hebben het zeer professioneel en netjes gemonteerd. All met al een fijn bedrijf!”

Dennis, Den Bosch

“Heel netjes geholpen in de showroom daarna een meet afspraak gemaakt waar de zeer vriendelijke man ons nog wat extra informatie gaf waardoor wij de juiste keuze samen hebben kunnen maken. Na de bestelling kregen we netjes de bevestiging. Montage datum afgesproken en daar waren de monteurs ook netjes op tijd. Ze hebben de screen zeer vakkundig in mijn ogen gemonteerd en alles opgeruimd zodat voor ons het genieten kon beginnen. “

D Henselmans, Den Bosch

“Gisteren werden de TWIST duo rolgordijnen vakkundig geplaatst door vriendelijke vakman . Maandje geleden de mooie showroom bezocht en uitleg gekregen. Toen ook de juiste kleur uitgekozen hetgeen lastig is omdat er een zeer ruime keuze beschikbaar is in diverse prijsklasse. De dag erop is men al komen opmeten. Kort daarop een nauwkeurige nameting. Door de gekochte producten te laten monteren weet je ook zeker dat het goed hangt. Tot nu toe zeer tevreden. Laat nu de zon maar komen !”

Henk, Oss

“Bjorn en Wesley hebben reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Beide heren hebben een uiterst professionele houding,en zijn zeer vakbekwaam ,ik kan ze van harte aanbevelen.”

Wil, Drunen

“Aan ons appartement hebben we alle screens (zonwering) laten vervangen. Het betrof in totaal 13 meter met uitvoering in elektrisch en handbediening. Zowel de aanbiedingsprocedure als de plaatsing werden op een keurige manier uitgevoerd. De medewerkers waren zeer correct en behulpzaam. Wij kunnen dit bedrijf bij u ten zeerste aanbevelen.”

Martijn , Waalwijk

Wilt u meer weten over onze zonwering producten? Kom langs in onze showroom in Oss zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Zonwering op maat in Oss

Zonwering voor buiten op maat door onze specialisten

Al jarenlang houdt IN- ´N OUTDOOR zich bezig met alles rondom fijn wonen. Als adviseur, maar dus ook als producent van onder andere zonwering voor buiten. Onze specialisten snappen dat u zo’n grote aankoop met bepaalde zekerheid en een gevoel van vertrouwen wil verwezenlijken. Daarom staan de specialisten met een goed hart en vol kennis graag voor u klaar. Zij begrijpen het als u geen genoegen neemt met de basis en de buitenzonwering graag zelf samenstelt. Van de kleur tot de maat en van de eerste wens tot het installeren. Onze specialisten helpen u graag bij iedere keus.

Zonwering voor buiten van IN- ´N OUTDOOR

IN- ´N OUTDOOR is gegroeid tot een grote speler in de markt. Ondanks dat willen wij het contact met onze klant persoonlijk houden. Bent u nog niet zeker van het type zonwering dat u wil? Wil u weten hoe u de zonwering schoonmaakt? Of wil u onze zonweringen graag in het echt bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze vijf showrooms. Naast zonweringen voor buiten hebben wij nog veel meer voor jouw woning. Wellicht kunnen wij u daar ook bij helpen.

Mocht u vooraf nog vragen hebben, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen of maak gelijk een afspraak!

Hopelijk tot snel!