Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Maatwerk zonwering Etten-Leur
voor huis en kantoor

Zonwering Etten-Leur (Terheijden)

Bent u op zoek naar een zonwering voor buiten dat aansluit bij jouw wensen? Dan bent u bij IN-’N OUTDOOR op het goede adres. Hoe heerlijk de zon ook is, soms kan hij heel vervelend zijn. Net die streep op jouw computerscherm, de warmte die in jouw woonkamer blijft hangen of de doorschemering van het felle licht kunnen storend zijn. Naast dat de zonwering effectief moet zijn, moet deze ook aansluiten op jouw woonstijl. Dat is ook de reden dat wij verschillende soorten zonwering aanbieden zoals:

Welke zonwering voor buiten past het best bij mij?

Zonwering brengt vele voordelen met zich mee. Zo blijft het langer koel in jouw woonkamer en hoeft de airconditioning of de ventilator minder vaak aan. Dit scheelt ook weer in de elektriciteitskosten. Daarnaast geven bepaalde zonweringen voor buiten ook een gevoel van privacy. Screens en rolluiken kunnen jouw gehele raam weren voor de zon en voor mensen van buitenaf. Waar u bij een rolluik zelf ook niet naar buiten kunt kijken, kunt u dit bij screens wel. Met de screens verliest u geen uitzicht, maar wint u privacy.

Markiezen en zonneschermen weren de warme zonnestralen van buiten. Daarnaast geeft het jouw woning een bepaalde uitstraling. Markiezen brengen je terug in de vroegere tijd. Waar de rolluiken redelijk nieuw zijn, bestaan de markiezen al gauw meer dan 100 jaar. Het is dan ook niet zo gek dat mensen bij het zien van een markies vaak aan vroeger denken.

Met een markies als zonwering voor buiten geeft je jouw huis een ouderwetse en charmante uitstraling.

Naast de verschillende typen kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren en maten. Zo verzorgen wij de zonwering die bij je past.

Vraag offerte aan

Werkwijze van IN 'N OUTDOOR

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom bij Etten-Leur

Onze showroom in Etten-Leur (Terheijden)heeft een ruim assortiment aan zonwering. Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen, of maak een afspraak.

Inmeetservice en advies aan huis door Jaco

Als we de wensen hebben besproken komt Jaco langs om in te meten.

Ontvang een offerte van Bas en Jeroen

Bas en Jeroen zal een offerte sturen en deze uitgebreid met je doornemen.

Inplannen en montage

Op de ingeplande datum zal ons montage team de producten plaatsen. Als je 100% tevreden bent over de plaatsing van zal ons team alles netjes achterlaten.

Neem een kijkje in onze showroom in Etten-Leur (Terheijden)

Wat zeggen onze klanten uit Etten-Leur over ons?

“Ik belde over een kapot rolluik en nog dezelfde dag kwamen er 2 monteurs langs. Monteurs waren ontzettend kundig behulpzaam en hebben het probleem snel verholpen. Zij dachten ook mee over een hordeur en hebben mij hiermee ontzettend goed geholpen.”

Marie, Breda

“Wij zijn echt super blij met deze mooie schuifwand en willen graag onze dank en complimenten overbrengen! Aan Koen, voor de goede uitleg, advies en hulp bij de bestelling van de glazen wand in de showroom in Terheijden; aan Jacco voor het deskundig inmeten en advies bij ons thuis; aan Bas voor het meedenken met de aangepaste offerte. “

Paul, Breda

“Het contact was heel goed. Vriendelijke medewerkers. Beloftes worden goed nagekomen. Prettige samenwerking m.b.t. maken van afspraken. Service fantastisch, zeer behulpzaam bij het zoeken naar oplossing van problemen en ook uitvoering ervan zonder extra kosten. Kwaliteit van het materiaal heel goed.”

Babs, Breda

“Wij zijn zeer tevreden over de manier hoe vanaf het contact voor het krijgen van informatie, het maken van een offerte en de montage van de zonwering is gegaan. Het geeft vertrouwen dat er vijf jaar garantie wordt gegeven.”

Willemien, Breda

“Mooie showroom waar je keurig geholpen wordt in terheijden. Nemen de tijd voor je. Levering correct door 2 vlotte monteurs en goed die goed inzicht hadden. Ook de service erna was prima. Dus helemaal tevreden !”

Jolanda, Breda

Wilt u meer weten over onze zonwering producten? Kom langs in onze showroom in Etten-Leur zodat wij je meer kunnen vertellen, of vraag een offerte aan.

Zonwering op maat in Etten-Leur

Zonwering voor buiten op maat door onze specialisten

Al jarenlang houdt IN- ´N OUTDOOR zich bezig met alles rondom fijn wonen. Als adviseur, maar dus ook als producent van onder andere zonwering voor buiten. Onze specialisten snappen dat u zo’n grote aankoop met bepaalde zekerheid en een gevoel van vertrouwen wil verwezenlijken. Daarom staan de specialisten met een goed hart en vol kennis graag voor u klaar. Zij begrijpen het als u geen genoegen neemt met de basis en de buitenzonwering graag zelf samenstelt. Van de kleur tot de maat en van de eerste wens tot het installeren. Onze specialisten helpen u graag bij iedere keus.

Zonwering voor buiten van IN- ´N OUTDOOR

IN- ´N OUTDOOR is gegroeid tot een grote speler in de markt. Ondanks dat willen wij het contact met onze klant persoonlijk houden. Bent u nog niet zeker van het type zonwering dat u wil? Wil u weten hoe u de zonwering schoonmaakt? Of wil u onze zonweringen graag in het echt bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in één van onze vijf showrooms. Naast zonweringen voor buiten hebben wij nog veel meer voor jouw woning. Wellicht kunnen wij u daar ook bij helpen.

Mocht u vooraf nog vragen hebben, schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen of maak gelijk een afspraak!

Hopelijk tot snel!