Zonwering Eindhoven - IN- 'N OUTDOOR
Service

Zonwering Eindhoven in alle soorten en maten

Zon: wie houdt er niet van? Ook als het zonnetje naar binnen schijnt kan dit bijzonder aangenaam zijn. Maar wat nu als het buiten boven de dertig graden is of als u televisie wilt kijken en de zon schijnt op het scherm? Zonwering Eindhoven van onze locatie IN ‘N OUTDOOR Tielemans biedt dan uitkomst. Zo heeft u onder andere de keuze uit markiezen, screens en zonneschermen. Hier leest u alles over zonwering Eindhoven en wat er precies mogelijk is.

Zonwering Eindhoven op maat

Als u op zoek bent naar zonwering, dan bent u bij IN ‘N OUTDOOR aan het juiste adres. Op diverse locaties hebben wij ontzettend veel mogelijkheden voor zonwering. Denk hierbij aan markiezen, screens, zonneschermen en rolluiken. Daarbij heeft u de keuze uit diverse kleuren, stijlen en afmetingen. En ook aan stoffen met diverse kleuren en patronen geen gebrek! Woont u in Eindhoven of omgeving en bent u op zoek naar zonwering Eindhoven? Bezoek dan eens onze locatie Tielemans, gevestigd in de Schootsestraat in Eindhoven. 

Zonwering Eindhoven - Alle mogelijkheden op een rij

Bent u op zoek naar zonwering Eindhoven, dan heeft u dus volop mogelijkheden. Wij lichten de meest gekochte en aangeraden zonweringen voor u uit.

  • Markiezen – Markiezen zijn er in verschillende stijlen: van klassiek tot modern. Het zijn echte sfeermakers en zorgen ervoor dat uw terras gezellig oogt. Overigens bieden wij voor horecagelegenheden grotere markiezen.
  • Terrasoverkapping – Zowel in het voor- en najaar wordt u met een terrasoverkapping beschermd tegen weer en wind. In de zomer geniet u juist van de zonnestralen, maar geniet u met onze terrasoverkapping wel van beschutting.
  • Screens – Screens zorgen ervoor dat u wel zicht naar buiten heeft, maar dat voorbijgangers niet bij u naar binnen kunnen kijken. Win-win dus, want u ervaart een gevoel van vrijheid én de warmte komt niet naar binnen.
  • Buitenjaloezieën – Met buitenjaloezieën heeft u nooit last van zijdelingse lichtinval of een laagstaande zon. Het zijn kantelbare lamellen die de zonnestralen rechtstreeks reflecteren, maar ze zorgen er wel voor dat u een ruime doorkijk naar buiten heeft.
  • Rolluiken – Ook onze rolluiken zijn een prima optie als u op zoek bent naar zonwering Eindhoven. Ze isoleren de boel goed, zodat ze in de zomer de warmte tegenhouden en in de winter juist de kou buiten houden. Bovendien is uw huis met een rolluik goed beschermd tegen inbrekers.
  • Zonneschermen – Als u op zoek bent naar zonwering zijn zonneschermen misschien wel het bekendst. U heeft onder andere de keuze uit knikarm- en uitvalschermen.
  • Uitvalscherm – Als u de ruimte onder het zonnescherm niet nodig heeft, dan is een uitvalscherm een goede keuze. Uitvalschermen zijn zowel functioneel als een lust voor het oog. Bovendien is het mogelijk om een stormvaste arm te laten installeren. Zo kunt u uw uitvalscherm gewoon naar beneden laten als het hard waait.
  • Knikarmscherm – De knikarmschermen van IN ‘N OUTDOOR kunt u op maat laten maken. Daarbij heeft u volop de keuze uit stoffen en bestaan de knikarmschermen uit een cassette van hoogwaardig aluminium. 
  • Serrezonwering – Onder een glazen dak kan het goed heet worden. Daarom is serrezonwering ideaal als u een terrasoverkapping of serre heeft. Deze vorm van zonwering kunt u zowel boven als onder uw glazen dak plaatsen.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.