Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Zonwering Dongen voor een ontspannen zomer

De zon breekt vroeg door, de vogeltjes fluiten en het is al snel een aangename temperatuur. Het eerste dat u doet als u uit bed stapt is het raam openen. Een bries komt naar binnen en voelt zacht aan op de huid. Helaas is een bries niet het enige dat via het raam binnenkomt. Denk aan muggen, lieveheersbeestjes of andere diertjes die u liever buiten de deur houdt. Maar ook het felle en warme zonlicht dat de kamer verwarmt. Voor vele mensen is de zomer het favoriete seizoen van het jaar. En om deze zomer aangenaam te houden is zonwering aan te raden! In dit artikel staat onze Sunexpress zonwering Dongen en omgeving centraal.

Zonwering Dongen verbindt binnen met buiten

U wilt met zonwering insecten buiten houden. Maar u wilt natuurlijk niet dat er geen zonneschijn meer binnenkomt. Wat nu als wij de perfecte balans kunnen bieden? Genieten van de geluiden van de natuur, het voelen van een verkoelend briesje en kunnen genieten van heerlijke zonnestralen. Door te kiezen voor een van onze ‘buitenleven’ oplossingen kunt u de gehele zomer genieten in uw eigen achtertuin, op het dakterras of op het balkon. Bent u groot fan van pittoreske veranda’s, dan is dit de kans om uw eigen tuin op te fleuren met een veranda naar uw wens. Al is onze Pergola zonwering ook een prima oplossing! Deze zonwering oplossingen zijn voornamelijk geschikt voor het buitenleven. Maar wat kunt u doen om het binnen koel te houden in de warme zomer? 

Zonwering Dongen voor een koel binnen

Hoe lekker het warme zonnetje ook is, soms wilt u even ontsnappen aan de hitte. Dit kan zijn omdat u de hele avond heeft genoten van een gezellige barbecue met vrienden, u genoten heeft van een dagje zwembad of omdat het simpelweg tijd is om bij te slapen. Niks is dan vervelender dan een (slaap-)kamer die de warmte van de zon heeft overgenomen. Gelukkig hebben wij daar als ‘zonwering Dongenspecialist’ een oplossing voor. 

Kort gezegd werken wij met rolluiken, buitenjaloezieën en screens. Maar deze drie opties geven niet direct een duidelijk beeld. Daarom lichten wij ze alle drie kort toe.

Rolluiken als zonwering in Dongen en omgeving

Kiest u voor rolluiken, dan kiest u voor twee in één. Naast dat de rolluiken werken als zonwering, maakt het uw huis ook een stuk veiliger. Zonlicht krijgt geen kans om binnen te dringen en uw woning te verwarmen. Gaat u voor de rolluiken, dan gaat u voor een koele en donkere nacht.  

Buitenjaloezieën om jaloers op te worden

Over het algemeen wordt er snel aan de jaloezieën die in de woonkamer of slaapkamer hangen gedacht. Maar deze raamdecoratie kan ook aan de buitenkant van de woning bevestigd worden. We spreken dan over buitenjaloezieën. Deze samenstelling van de jaloezie weerkaatst het zonlicht direct. Dit betekent dat de warme straling geen mogelijkheid heeft een weg naar binnen te vinden. En dat terwijl het zonlicht zelf, wel naar binnen kan komen.

Zonweringspecialist Dongen gebruikt Screens

De derde optie zijn de screens. Deze zonwering is een overkapping en zonwering in één. Het doek vangt de zonnestralen op voordat deze het raam bereiken. Geniet buiten van een heerlijke zomeravond met een warme temperatuur en houdt het binnen aangenaam koel. Twee vliegen in één klap.  

IN’ N OUTDOOR; een oplossing in de buurt

Met zonwering Dongen een nog fijnere plek maken om te wonen? Dat lijkt ons zeker mogelijk. Met zonwering kiest u niet simpelweg voor mooie raamdecoratie.

Ontspanning en privacy. Dat zijn de voordelen waar u voor kiest met een goede zonwering Dongen.

Bent u klaar voor rust? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.