Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Zonwering Den Bosch zorgt voor comfort in alle seizoenen

Zonwering aanschaffen is voor veel mensen een hele uitdaging. Maar wel ontzettend belangrijk voor uw wooncomfort. Wist u dat 90% van de warmte die in uw huis binnenkomt afkomstig is van het zonlicht dat op uw ramen staat? Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van zonwering Den Bosch. Zo kunt u kiezen voor binnenzonwering, buitenzonwering of zelfs rolluiken.

Zonwering Den Bosch kan energie en geld besparen

Zonwering Den Bosch vindt u bij de vestigingen van IN- ’N Outdoor in allerlei soorten en maten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u kundig adviseren welke optie het beste bij uw woning past. Het is van belang om rekening te houden met de seizoenen. In de winter wilt u de extra warmte van de zon wellicht meepikken, maar in de zomer is het juist fijn als het koeler blijft in huis. Daarbij zorgt de juiste zonwering voor extra isolatie waardoor u energie en dus geld bespaart.

Goede voorbereiding bij aanschaf zonwering

Door de verandering van ons klimaat zien we vooral veel warmere zomers. We zijn dan ook veel meer bezig met de aanschaf van goede zonwering. Niet alleen in het voorjaar, maar ook in de herfst en winter bereiden we ons meer voor op een nieuwe warme zomer. Welke functie heeft iedere ruimte in huis? En waar is extra zonwering nodig? Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij helpen u graag als u op zoek bent naar zonwering Den Bosch. Maak gerust eens een afspraak met een van onze vakkundige medewerkers.

Binnenzonwering

Wanneer u zonwering Den Bosch voor binnen gaat aanschaffen, zijn er diverse opties. Kiest u voor een strak en modern rolgordijn of voor een wat decoratiever vouwgordijn? Ze zijn er in allerlei dessins, kleuren en afmetingen. Ook de mate van transparantie is te kiezen. Als u bij de zonwering zelf de mate van privacy en lichtinval wilt regelen, dan is een jaloezie een goede oplossing. Deze zijn er zowel in een horizontale als verticale uitvoering en u bepaalt zelf de breedte van de lamellen. De laatste jaren zijn houten jaloezieën enorm populair en dat is niet zo gek. Ze geven een warme uitstraling en zijn een fraai gezicht in uw interieur.

 

Zonwering Den Bosch voor buiten

Zonwering Den Bosch biedt ook aan de buitenkant van uw woning een heel scala aan oplossingen. Van een uitvalscherm of knikarmscherm tot jaloezieën en screens voor buiten. Of zelfs klassiek ogende, maar stijlvolle markiezen. Ook verder verwijderd van de woning zijn er prachtige zonweringen te realiseren. Denk aan een verandazonwering, pergola’s met een schaduwdoek of een geheel vrijstaande zonwering. Er is misschien wel meer mogelijk dan u denkt als het gaat om zonwering Den Bosch.

Rolluiken isoleren in de zomer en winter

Rolluiken zijn een vorm van zonwering die ook nog eens heel veel isolatiewinst op kan leveren. Door het toepassen van isolerende aluminium rolluiken voorkomt u het onnodig opwarmen van uw woning en kunt u ook tijdens tropische temperaturen een aangename binnentemperatuur behouden in uw huis. In de winter zorgen rolluiken er juist voor dat u de warmte in uw huis vasthoudt. Rolluiken kunnen de isolatie van uw woning tot wel 50%, verhogen. Hiermee kunt u flink op uw energierekening besparen. Deze vorm van zonwering Den Bosch is een eenvoudige manier om de isolatiewaarde en het wooncomfort van uw woning te verbeteren.

 

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.