Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Vacatures

Zet jouw carrière in een nieuw daglicht! Check onze openstaande vacatures.

 

Marketing- en communicatie medewerker

Ben jij communicatief sterk, creatief en heb je een vlotte schrijfstijl? Voel jij je thuis in een groeiende organisatie en heb je zin in een uitdagende baan, waarbij je verantwoordelijk bent voor de verdere professionalisering van alle marketing- en communicatieactiviteiten? Dan ben jij dé collega die wij binnen de IN- ’N OUTDOOR groep zoeken.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor de versterking van het merk “IN- ’N OUTDOOR”. Je maakt onze producten en diensten op het gebied van zonwering- en daglichtregulering verder bekend bij het grote publiek. Je ondersteunt de organisatie bij de ontwikkeling van de website(s) en alle promotionele activiteiten. Je bent betrokken bij alle activiteiten op het gebied van online -en offline marketing- en communicatie, zowel intern als extern. Een zeer afwisselende baan met veel ad-hoc werkzaamheden op het gebied van marketing- en communicatie.

Om dit goed uit te kunnen voeren zoeken wij een doener, iemand die proactief is, initiatieven durft te nemen en zelfstandig te werk gaat. Jij gaat zorgen voor actie binnen de IN- ’N OUTDOOR groep. Je bent van nature een spontaan en enthousiast persoon die niet kan wachten om samen met ons de volgende groeistap te maken. Ervaring in de branche is niet noodzakelijk, we zien graag frisse en nieuwe ideeën tegemoet!

Wat zien we graag bij jou terug:

 • Je hebt tenminste een MBO+ diploma op zak en relevante werkervaring;
 • Je bent proactief en vind het leuk om met nieuwe ideeën te komen;
 • Daarnaast ben je creatief, leergierig en niet bang om initiatieven te nemen;
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor de IN- ’N OUTDOOR groep vanuit onze vestiging en tevens hoofdkantoor in Dongen. IN- ’N OUTDOOR Steenoven / Sun Express is onderdeel van de IN- ’N OUTDOOR groep. Met 6 vestigingen in Noord Brabant een toonaangevende leverancier van exclusieve maatwerk raamdecoratie, (buiten)zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen. IN- ’N OUTDOOR heeft 60 medewerkers die dagelijks de uitdaging aangaan om de beste oplossing te bieden op het gebied van zonwering en raamdecoraties.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Naast een prima salaris bieden wij jou een uitstekende pensioenvoorziening
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10km)
 • 25 vakantiedagen én aanvullend ADV dagen. (op basis van 38 uur)
 • (Door) Groeimogelijkheden door middel van cursussen of trainingen;
 • Een functie voor 32-38 uur per week;
 • Mogelijkheid tot deelname aan Personal Training sport programma;
 • Informele werksfeer met korte lijnen.


Is het een match?
Ben jij enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature, aarzel niet en mail ons direct! Mailen kan naar  bram@in-n-outdoor.nl Wil je meer informatie, bel dan naar Bram Raaijmakers, Organisatie Manager. Hij is bereikbaar op 0162-316388.