Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Wanneer is het tijd om aan buitenzonwering te denken?

 

Buitenzonwering. Daar denkt u wellicht aan als u tijdens warme zomerdagen in uw tuin of op uw balkon zit en de felle zonnestralen u niet meer zo bevallen. U wilt liever in de schaduw zitten, daar is het een stuk koeler. Helaas is er geen schaduw in de buurt. Had u nu maar een mooi knikarmscherm, een pergola of een terrasoverkapping! Binnen houdt u het alleen vol als u de airco op de allerhoogste stand zet. “Bij IN- ‘N OUTDOOR SunExpress merken we dat mensen alleen denken aan zonwering als de zon schijnt. Het is beter om hier al eerder mee bezig te zijn”.

“Voor een optimale buitenbeleving is het echt de moeite waard om er vroeg bij te zijn.”

Maak een afspraak

Genieten onder de pergola

“Wij adviseren klanten doorgaans zonwering aan te schaffen vanaf eind februari of maart. Na de carnaval. Dan zijn de levertijden nog kort. Tegen de zomer, wanneer het echt nodig is en er veel aanvragen zijn, is de periode van levering een stuk langer”. “Voor een optimale buitenbeleving is het echt de moeite waard om er vroeg bij te zijn. Zo kun je tijdens de zomer heerlijk genieten onder de pergola, het knikarmscherm, het lamellendak of de veranda. Ook binnen is het een stuk comfortabeler wanneer we in het vroege voorjaar al rolluiken, screens, uitvalschermen of stijlvolle markiezen hebben geplaatst.”

Onderhoud buitenzonwering

Hebben wij uw buitenzonwering geïnstalleerd? Dan bieden wij u altijd een onderhoudscontact aan. Periodiek bellen wij u dan voor een onderhoudsbeurt. Hierdoor gaat uw zonwering wel 5 jaar langer mee. Voor onderhoud en reiniging komen we meestal langs in het voorjaar of het najaar. Uiteraard staan onze monteurs het hele jaar door voor u klaar wanneer u problemen ervaart.

Knikarmscherm kopen

Wilt u een knikarmscherm kopen, of bent u op zoek naar andere buitenzonwering? Kom dan vooral vrijblijvend langs in onze showroom in Kaatsheuvel of Terheijden. Onze deskundige adviseurs leiden u rond en laten u onze producten ervaren alsof u thuis bent. Zo krijgt u een goed beeld van welke buitenzonwering het beste bij u past.

Maak een afspraak