Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Waarom verkopen wij alleen deuren van Hörmann?

 

Er zijn vele deurmerken op de markt, maar wij kiezen ervoor om alleen Hörmann te verkopen. De deuren van Hörmann zijn van de allerhoogste kwaliteit en gaan jarenlang mee. “Er zijn vrijwel nooit problemen met de deuren van Hörmann. Dat is erg fijn voor onze klanten”, aldus Jeroen van der Stelt, deurenspecialist bij IN- ‘N OUTDOOR Sun Express Doors, ook bekend onder de naam Eurofort Deurtechniek.

“Als je een Hörmann deur bij een klant monteert, dan weet je gewoon zeker dat het goed zit en dat de klant tevreden zal zijn.”

Alles onder controle

In Duitsland bevinden zich de Hörmann fabrieken. Deze zijn vrijwel volledig geautomatiseerd en produceren voortdurend. Hierdoor kan Hörmann kwalitatief hoogwaardige deuren leveren, tegen scherpe prijzen. “Bij Hörmann is alles onder controle: de productie, de leveringen en de garantie. Op de vaste deuronderdelen kunnen we 10 jaar garantie geven en op de losse onderdelen zoals wieltjes en scharniertjes 5 jaar. Ook op de bedieningsapparatuur zit een garantietermijn van 5 jaar”, aldus Jeroen. “Als je een Hörmann deur bij een klant monteert, dan weet je gewoon zeker dat het goed zit en dat de klant tevreden zal zijn. Mensen zitten niet te wachten op een deur die maar tien jaar meegaat en veel onderhoud nodig heeft. De deuren van Hörmann gaan minstens 20 jaar mee en hebben meestal geen onderhoud nodig.”

Neem contact met ons op

 

 

Deurtechniek van Hörmann

Hörmann blijft zijn deurtechniek ontwikkelen. Er komen steeds geavanceerdere bedieningssystemen en beveiligingstechnieken op de markt. “Dat Hörmann voortdurend met nieuwe en betere producten komt, is voor ons ook erg interessant. Hierdoor kunnen wij eveneens onze klanten voorzien van de modernste deuren”, aldus Jeroen.

Interesse in Hörmann?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de deuren van Hörmann? Neem dan vooral een kijkje in onze showroom. Hier kunt u ze echt beleven en u wordt tegelijkertijd geadviseerd door onze deurenspecialist. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact met ons op