Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Veranda Eindhoven

Comfortabel buitenleven kan met een veranda, lamellendak of andere overkapping. Lekker beschut op een loungebank van de zomeravond genieten. Kiest u voor een klassieke houten veranda, een modern aluminium lamellendak of een van de andere vele opties? Doe inspiratie op bij IN- ’N OUTDOOR Tielemans veranda Eindhoven.

Met een houten veranda kiest u voor een overkapping met natuurlijke uitstraling en een behaaglijk gevoel. De veranda is een uitstekende overkapping om de zomeravonden op een fijne plek door te brengen. Schaduw overdag, bescherming tegen neerslag en beschutting zijn handige voordelen van de veranda Eindhoven. IN- ’N OUTDOOR Tielemans maakt de overkapping voor uw tuin of terras op maat.

Veranda Eindhoven

In Nederland heeft u dankzij het typische ‘Hollandsche weer’ wel een oplossing nodig, als u van het buitenleven wilt genieten. Kies met veranda Eindhoven voor een overkapping op maat naar uw wensen. Is een beschutte plek in de buitenlucht wat u zoekt? Dan adviseren wij om de mogelijkheden van een veranda overkapping te bekijken. Deze is voor u op maat te maken. Behalve in de afmetingen heeft u keuzevrijheid in onder meer het soort dak en het materiaal. Naast een veranda’s heeft IN- ’N OUTDOOR Tielemans ook onder meer serres en lamellendaken voor uw tuin of terras.

Houten of aluminium veranda

Bij een veranda denkt u waarschijnlijk aan een houten overkapping. Niet zo vreemd, want de meeste veranda’s zijn van hout. Behalve de natuurlijke uitstraling, geeft hout ook een warm gevoel. Aan de andere kant heeft hout veel onderhoud nodig. IN- ’N OUTDOOR Tielemans heeft ook aluminium veranda’s in het assortiment. De aluminium veranda Eindhoven heeft een moderne en strakke uitstraling. In de tuin van een nieuwbouwhuis past deze uitstraling goed.

Net zoals een aluminium veranda tot de mogelijkheden behoort, kan u ook kiezen voor een lamellendak van hout. Zo kiest u voor een overkapping die bij uw wensen aansluit. Een vrijstaande overkapping kan bijvoorbeeld met zijwanden worden uitgerust. Wilt u ’s avonds nog lang beschut buiten zitten? Dan laat u een hoek van het lamellendak of de veranda met zijwanden dichtmaken. Onze adviseurs helpen u bij de zoektocht naar een terrasoverkapping op maat die bij uw wensen en uw woning, terras en tuin past.

Veranda Eindhoven voor comfortabel buitenleven

Een loungeplek om gezellig met buren, familie of vrienden nog lang comfortabel buiten te zitten. Dat is de veranda Eindhoven op zijn ideaalst. De installateurs van IN- ’N OUTDOOR Tielemans monteren de veranda en kunnen deze professioneel voor u aankleden met bijvoorbeeld een terrasverwarmer of ingebouwde verlichting. Wij kunnen desgewenst stroom aanleggen. Wilt u later een buitenkeuken, dan is de aansluiting er al!

Wilt u meer informatie over de veranda Eindhoven? Kom dan langs in de showroom van IN- ’N OUTDOOR Tielemans in Eindhoven. Wij zorgen met onze producten dat u lang buiten kan zitten. Dat kan met een veranda, maar ook met een lamellendak of een serre. IN- ’N OUTDOOR maakt behalve het buitenleven, ook het binnenleven aangenaam, dankzij onze collectie zonwering, raamdecoratie en horren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.