Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een 9.1 /10

Vakantie vieren in eigen tuin

Dit voorjaar en waarschijnlijk komende zomer zullen er helaas veel vakanties afgelast worden door de maatregelen rondom het Coronavirus. Dat is enorm jammer, vooral voor al die hard werkende mensen die juist nu een vakantie zouden kunnen gebruiken. IN- ‘N OUTDOOR denkt graag mee hoe we een vakantie thuis, in eigen tuin, zo prettig mogelijk kunnen maken voor iedereen.

Komt u langs in de showroom?

Goed om te weten: onze showrooms zijn volgens normale openingstijden geopend. We houden ons echter aan de strikte Corona maatregelen die we hebben opgesteld. Onze showrooms zijn daarnaast ruim ingericht, waardoor u toch veilig kunt komen kijken. Vind u het prettiger om een 1-op-1 afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs? Neem graag contact met ons op en dan maken we meteen een afspraak.

Maak direct een afspraak

IN- ‘N OUTDOOR tips voor een vakantie in eigen tuin

We moeten onze vakantie verplicht thuis vieren, maar hoe kunnen we dit optimaal doen? Met onze tips maakt u een paradijsje in eigen tuin waar een verre vakantie een puntje aan kan zuigen!

#1 Maak het groen in uw tuin

Met mooie planten en gezellige bloemetjes wordt uw tuin al snel een oase van rust om te zitten. Mensen geboren met groene vingers kunnen hun lol op, maar ook mensen met wat minder natuurlijke aanleg voor tuinieren kunnen een gezellige groene tuin maken. Zo zijn varens, bamboe, of een vlijtig liesje voorbeelden van makkelijk te onderhouden tuinplanten.

#2 Duik in uw privé zwembad

Als u geluk heeft kunt u baantjes trekken in de achtertuin. Maar er zijn ook nog veel andere verkoelende oplossingen: vul een teil met water (en ijsklontjes) en ga er met uw voeten in zitten. Dit geeft heerlijke verkoeling tijdens warme dagen. Of blaas een plastic badje op: zowel leuk voor u als voor de kinderen.

#3 Zet de tent op

Waarom halen we niet gewoon de tent uit de berging?! Zet de tent op in de tuin en behaal het ultieme vakantiegevoel. De kinderen zullen het geweldig vinden om in de tent te spelen en ‘s avonds kunt u erin zitten voor een behaagelijk laatste drankje in de tuin.

“We moeten onze vakantie verplicht thuis vieren, maar hoe kunnen we dit optimaal doen?”

#4 Zorg voor verkoeling: schaduw!

Als komende zomer zo mooi belooft te worden als afgelopen jaar is het heerlijk om ook in de schaduw te kunnen zitten. Heeft u een tuin, een balkon of een dakterras? Voor al het buitenleven hebben wij mooie zonwering-oplossingen. Denk daarbij aan een terrasoverkapping, een lamellendak of een knikarmscherm. Voor mooi weer, maar ook voor het onstuimige Nederlandse weer is een overkapping een mooie oplossing. U zit droog tijdens een korte bui, maar ook koel in de schaduw op het warmste moment van de dag.

Hopelijk heeft u genoeg inspiratie opgedaan met onze tips. Als we u kunnen helpen met het uitzoeken van een goed passende zonwering oplossing horen we u graag!