Ontdek hier onze Speciale Voorjaarsacties

Klanten waarderen ons met een /10

Ittalum schuifbare daken

De schuifbare terrasoverkapping van Ittalum is voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment – voor 2/3 of 3/4 – zeer eenvoudig open te schuiven is. Hierdoor kunt u op hetzelfde terras, in een mum van tijd, in de zon of in de schaduw zitten. Bovendien kunt u uw huis en de terrasoverkapping makkelijker schoonmaken en onderhouden.

De voordelen van een schuifbare terrasoverkapping

  • Zowel in als uit de zon kunnen zitten op dezelfde plek ieder seizoen;
  • De warmte kunnen ventileren en afvoeren;
  • Personaliseerbaar en maatwerk;
  • Behoud van lichtinval in de woning;
  • Droge inloop naar achteringang en bescherming voor ramen en kozijnen;
  • Permanente verhoging van de waarde van uw woning.

 

Handmatig of elektrisch

De schuifbare terrasoverkappingen van Ittalum zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 2/3 of 3/4 delen handmatig open te schuiven is met een bedieningsstok. Een extra optie is een elektronisch aangedreven uitvoering, welke met een afstandsbediening werkt. Hiermee kunt u nóg gemakkelijker uw dak openzetten. Bij het glazen schuifdak van Ittalum is dit standaard; deze gaat uitsluitend elektrisch.

Glas of polycarbonaat?

De schuifbare terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met diverse soorten polycarbonaat (o.a. helder, opaal, zonwerend) of gelaagd veiligheidsglas.

Polycarbonaat is een hoogwaardige kunststof. Een meerwandige polycarbonaatplaat is door zijn lichte gewicht en buigzaamheid uitermate geschikt als dakbedekking in een terrasoverkapping of tuinkamer. De draagstructuur kan door dit lage gewicht veel lichter worden gemaakt.

Kiest u liever voor glas? Deze variant gaat uitsluitend elektrisch. Glas zorgt voor transparantie en een heerlijk snelle opwarming van uw tuinkamer. Wilt u dat het niet te warm wordt? Denk dan ook altijd aan een zonwering.

Nederlandse producent

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. Ook de kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Onderhoud en schoonmaak

Doordat u uw ladder in één van de geopende segmenten neer kunt zetten, blijven de bovenverdieping en de goten makkelijk bereikbaar. Ook de terrasoverkapping  zelf kunt u zo gemakkelijk (laten) schoonmaken.

  • Bovenliggende dakgoten, kozijnen en gevel reinigen en/of schilderen;
  • Makkelijk schoon te maken van de tuinkamer zelf.

Ittalum schuifbare daken​ bekijken?

Wil je Ittalum schuifbare daken​ in het echt zien en beleven? Kom dan langs in één van onze IN- ‘N OUTDOOR showrooms. Hier vind je een breed assortiment aan raamdecoratie, zonwering, overkappingen, horren en rolluiken.  Let op: het aanbod kan per showroom verschillen.